Moderatorzy
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
Re: Moderatorzy
Tia... nigdy się temu nie przyglądałem... do teraz i... wygląda na to, że większość moderatorów wymarła
... "rekordzista" był na forum ponad 20 lat temu 
Seria, w moim wykonaniu, to dwie sztuki, w tym jedna w odbiciu lustrzanym. 

-
- Posty w temacie: 1
Bo Ci co byli aktywni i ogarniali ten bałagan, po marudzeniu baranów dali sobie z tym spokój chyba z rok temu.
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Roszek pisze:Ja Was wszystkich znajdę
My już wiemy kto Ty jesteś

Dodane 3 minuty 56 sekundy:
JacekBelof pisze: "rekordzista" był na forum ponad 20 lat temu
Ze 21 lat temu to powstało to forum pod tym adresem
Na samym początku czyli ze 3-4 lata wcześniej urzędowało pod adresem elektrody.
Ale faktycznie patrząc to niektórzy z moderatorów nie zaglądali tu nawet przez 3 lata...
Może wypadało by faktycznie zastąpić kimś aktywniejszym...
-
- Kontakt:
Ja tu widzę jeszcze inny problem: Gdzie znaleźć "frajera", który się na to zgodzi?! Miałem lata temu wątpliwą przyjemność bycia moderatorem na pewnym lokalnym forum... do czasu znalezienia fekaliów na własnej wycieraczce... inna sprawa, że (w zależności od typu użytkowników) to strasznie "ryje beret"... a nawet tu można znaleźć takich, wobec których z siły argumentów chętnie bym przeszedł na argumenty siły.

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 15
Tu problemu nie widzę. Przecież można robić mało. Praktycznie nic. Tak jak ci moderatorzy którzy się nie logowali od 3 lat.
Oczywiście trzeba do tego mieć silną wolę, żeby nie zgłupieć od przydzielonych uprawnień.
Oczywiście trzeba do tego mieć silną wolę, żeby nie zgłupieć od przydzielonych uprawnień.
-
- Posty w temacie: 10
Ci moderatorzy, co to się nie logowali od dwóch lat po prostu działają w uśpieniu. Może co niektórzy nawet pomarli. Z drugiej strony, co komu przeszkadza, że jakiś moderator się wycofał, a jego nazwiska nie usunięto z listy moderatorów. Czyżby przebywanie na tej liście wiązało się z jakimiś specjalnymi przywilejami?
Forum po prostu mocno przysiadło. Taka jest tendencja i te kilka postów na dzień, to ogarną ci, którym się jeszcze chce. Moim zdaniem nowych zielonych nie potrzeba.
Forum po prostu mocno przysiadło. Taka jest tendencja i te kilka postów na dzień, to ogarną ci, którym się jeszcze chce. Moim zdaniem nowych zielonych nie potrzeba.
-
- Kontakt:
OK. Widzę, że pomyliłem datę rejestracji z datą ostatniej aktywności, co akurat było spowodowane "-" przy tejże, ale... patrząc się np. na posty imć "xeon235", to patrząc się na jego profil i "Posty użytkownika", wynika, że ostatnia jego aktywność była 05 wrz 2019, 15:43 w temacie "Prowadniki przewodów - wersja ekonomiczna".. to zdecydowanie więcej niż 3 lata.251mz pisze:Ze 21 lat temu to powstało to forum pod tym adresem
Chyba masz rację... choć to raczej mało optymistyczne spostrzeżenie.jasiu... pisze:Forum po prostu mocno przysiadło. Taka jest tendencja i te kilka postów na dzień, to ogarną ci, którym się jeszcze chce. Moim zdaniem nowych zielonych nie potrzeba.

-
- Posty w temacie: 2
Hej.
Forum przysiadło z kilku powodów.
Już nikt ( prawie ) nie " struga" jakiś UHU czy innych takich wynalazków.
To samo z prowadnicami wałków na łożyskach kulkowych , itp.
Według mnie spadek rozpoczął od polityki na forum .
Wielu wartościowych Kol. odeszło z forum - przez spory o nie wiadomo co.
A z kolei jak ktoś nowy na wstępie dowiaduje się że jest matołem , głupkiem , leniem , itd - to po co ma tu siedzieć ?
Taką mam koncepcję
pzd.
Forum przysiadło z kilku powodów.
Już nikt ( prawie ) nie " struga" jakiś UHU czy innych takich wynalazków.
To samo z prowadnicami wałków na łożyskach kulkowych , itp.
Według mnie spadek rozpoczął od polityki na forum .
Wielu wartościowych Kol. odeszło z forum - przez spory o nie wiadomo co.
A z kolei jak ktoś nowy na wstępie dowiaduje się że jest matołem , głupkiem , leniem , itd - to po co ma tu siedzieć ?
Taką mam koncepcję

pzd.
Mane Tekel Fares
-
- Posty w temacie: 10
A ja mam inne spostrzeżenia.
W tej chwili każdy chce być influencerem, albo chociaż właścicielem kanału na jutubie. Rzeźba z użyciem narzędzi skrawających wyszła z mody. Najlepsza byłaby praca zdalna, a powiedzcie sami, jak zdalnie gdzieś z maltańskiego hotelu zmienić płytkę w nożu, bo się przytarła i wiór robi się niebieski.
Co do polityki, był jeden bezpieczny temat w śmietniku, mądrzejsi doszli do wniosku, że go nie potrzeba, a dla niektórych był to pewien wentyl na upuszczenie emocji. Mogli sobie poużywać, poblokować...
A teraz co? W temat o drzaśkowej koparce (fajny wątek) przecież nikt nie będzie Mentzena wkładał. No to nie piszą.
No i studenci coraz częściej, zamiast na forum, udają się po pomoc do sztucznej inteligencji. Choćby po to, żeby się przekonać, że ona ani inteligencja, ani sztuczna, ale to już całkiem insza inszość.
W tej chwili każdy chce być influencerem, albo chociaż właścicielem kanału na jutubie. Rzeźba z użyciem narzędzi skrawających wyszła z mody. Najlepsza byłaby praca zdalna, a powiedzcie sami, jak zdalnie gdzieś z maltańskiego hotelu zmienić płytkę w nożu, bo się przytarła i wiór robi się niebieski.
Co do polityki, był jeden bezpieczny temat w śmietniku, mądrzejsi doszli do wniosku, że go nie potrzeba, a dla niektórych był to pewien wentyl na upuszczenie emocji. Mogli sobie poużywać, poblokować...
A teraz co? W temat o drzaśkowej koparce (fajny wątek) przecież nikt nie będzie Mentzena wkładał. No to nie piszą.
No i studenci coraz częściej, zamiast na forum, udają się po pomoc do sztucznej inteligencji. Choćby po to, żeby się przekonać, że ona ani inteligencja, ani sztuczna, ale to już całkiem insza inszość.