Moderatorzy
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Re: Moderatorzy
Według najnowszych danych w Polsce wzrosła ostatnio korupcja. Może on chce wszystkim moderatorom złożyć propozycję korupcyjną, żeby czegośtam mu nie moderowali i dlatego chce ich wszystkich na raz skorumpować, żeby któryś się nie wyłamał i nie zmoderował.
-
- Posty w temacie: 15
Do tego nie potrzebowałby mieć listy moderatorów dostępnej na bieżąco. Wystarczyła by obecna (do "warunków" korupcji dodałby żeby nie dobierali nowych nieskorumpowanych moderatorów).
Ja myślę że wchodzi nowa unijna Dyrektywa Moderatorska, nakładająca na moderatorów obowiązki nabywania i odnawiania uprawnień, szkoleń z politycznej poprawności, no i certyfikacji swoich przycisków "BAN" na klawiaturach.
Trzeba będzie to monitorować na bieżąco, i stąd konieczność dostępu do listy moderatorów w każdym przyszłym momencie.
Trafiłem?
Ja myślę że wchodzi nowa unijna Dyrektywa Moderatorska, nakładająca na moderatorów obowiązki nabywania i odnawiania uprawnień, szkoleń z politycznej poprawności, no i certyfikacji swoich przycisków "BAN" na klawiaturach.
Trzeba będzie to monitorować na bieżąco, i stąd konieczność dostępu do listy moderatorów w każdym przyszłym momencie.
Trafiłem?

-
- Posty w temacie: 1
Janosik czy Zooro choć jak ktoś czuje bat nad d... działa ponoć wydajniejRoszek pisze:Ja Was wszystkich znajdę

Dodane 4 minuty 59 sekundy:
choć takiego Pitsa to pewnie znajdziesz jak ludy zejdą i śnieg stopnieje bo maca swoje kury gdzieś w ziemiance i zasięgu nie ma bo i po co miałby go mieć .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki