Mam Gildemeistra CTX400 z pulpitem sterowniczym jak poniżej:

Czy ktoś kto pracuje na takim sprzęcie może mi objaśnić jaka jest procedura startu?
Na ten moment jak załączę maszynę to na ekranie wszystkie moduły są initialised.
Wtedy klikam przycisk B ( pierwszy od lewej z tych 4ch w rzędzie ) i przechodzi mi do ekranu jak widać.
Naduszam biały kwadratowy z I i silniczkiem.
Załącza się hydraulika , styczniki głównego napędu i serw i w zasadzie tyle.
Jedynie co to zaświeca się czerwona kwadratowa kontrolka z piorunem.
Wyświetla mi jeszcze P495 - Napęd główny : za wysoka temperatura silnika.
Ale to jest jakieś pokłosie tego ,że sterowanie nie załącza sygnału zezwolenia dla napędu głównego bo jak zrobiłem zworkę na sygnale od temperatury to wyskakuje inny P , że napęd główny nie gotowy.
Ogólnie też prześledziłem schematy i po przekaźnikach widać ,że sterowanie nie załącza zezwolenia na napęd wrzeciona.
Dlatego pytam ogólnie jaka jest procedura startu maszyny?
Bo na ten moment z tym P495 jestem w stanie wejść w manual control ale nie jestem w stanie nic robić.
Po wejściu w reference też nie wiem co dalej oganąć. Trzeba kliknąć reference i co dalej?
Ten przycisk kwadratowy z symbolem kółka z I , na dół od MPG to w ogóle do czego służy , bo u mnie nie reaguje , a teoretycznie sprawny jest.
Jak by ktoś jeszcze poobjaśniał do czego poszczególne przyciski oraz te kluczyki to byłbym wdzięczny bardzo.