tuxcnc pisze:Nic mnie nie boli, po prostu mam alergię na ludzi, którzy nie chcą podać ceny swojego towaru
a ja na głupotę, cenę poznasz jak towar trafi na rynek, gdzie masz problem? tym bardziej że jak sam piszesz zainteresowany nie jesteś...
Dyskusja na temat Linumeric-LPT
tuxcnc pisze:Nic mnie nie boli, po prostu mam alergię na ludzi, którzy nie chcą podać ceny swojego towaru
Wydaje mi się, że już trafił na rynek.
Kłamiesz.
To twoja wypowiedź o tej wersji na ethernet.
Ja myślę, że ze zbudowaniem colorcnc przeciętny użytkownik będzie miał więcej problemów niż z kupieniem linumeric
Jak jeden raz mówię, to nie wystarcza, aby załapać?
Noto musisz nauczyć się rozróżniać to, co ci się wydaje od rzeczywistości.
Są instrukcje, bo wprowadzenie takiego urządzenia do sprzedaży nie odbywa się w jeden dzień. Ten proces trwa już od pewnego czasu i jeszcze potrwa do końca roku. Od 1 stycznia będzie dostępne w sprzedaży, będzie podana cena, będziesz mógł stękać, że za drogo, bo płytka pod grbl od chińczyka jest tańsza.
Nie bardzo rozumiem co takiego ma się stać w noworoczną północ, że dopiero wtedy będziesz wiedział ile wziąć za klucz aktywujący samodzielnie wykonaną płytkę...drzasiek90 pisze: ↑12 lis 2023, 11:24Są instrukcje, bo wprowadzenie takiego urządzenia do sprzedaży nie odbywa się w jeden dzień. Ten proces trwa już od pewnego czasu i jeszcze potrwa do końca roku. Od 1 stycznia będzie dostępne w sprzedaży, będzie podana cena
Cena pierwszej jak i 2 wersji LINUMERIC-a nie była tajemnicą, gdy sprzęt trafił na rynek, z jakich to powodów z V3 miałoby być inaczej?
Mało rozumiesz. A podobno wiek już masz słuszny. Wypadałoby trochę nadrobić, a jak się nie chce, to przynajmniej przestać się wymądrzać, jak się nie wie?
A może nie mogę, bo może nie jest jeszcze wyprodukowana pierwsza partia? Weź pod uwagę, że to się odbywa nieco inaczej niż twoja zabawa po godzinach.
Trzymam kciuki, abyś się odnalazł.
No widzisz, ja autorowi projektu sugerowałem, że skoro już przeszedł na Ethernet, to powinien całkowicie porzucić poprzedni projekt i zbudować urządzenie tak uniwersalne, jak tylko użyty sprzęt na to pozwala...
Fajny pomysł, aby podrzucać pomysły, coby się przydało (oczywiście z rozsądkiem, bo jeśli powstanie kombajn to cena też będzie kosmos i zaś będzie problem
Nie poddajesz się w krytyce?tuxcnc pisze: ↑12 lis 2023, 12:03No widzisz, ja autorowi projektu sugerowałem, że skoro już przeszedł na Ethernet, to powinien całkowicie porzucić poprzedni projekt i zbudować urządzenie tak uniwersalne, jak tylko użyty sprzęt na to pozwala...
Niestety, on się uwziął na emulowanie portu LPT, a tam wejść analogowych nie ma...
No właśnie nie.drzasiek90 pisze: ↑12 lis 2023, 12:08kopiowanie tej funkcjonalności do mojego sterownika wymaga ogromnych nakładów pracy a to zupełnie się nie kalkuluje.