Ostrzałka CNC
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 28
Re: Ostrzałka CNC
W takiej jak kolega kupił jest ciekawe rozwiązanie. Może coś podpatrzysz. Tyle że on dokupił tam nowy uchwyt 6 szczękowy bo ten oryginalny był uszkodzony. Ale sam system mocowania coś może podpowie.
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
dla \kamara to raczej ta tylko jak on linuksa dołoży
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 28
Jak suba na to ogarniesz i to wszystko zatrybi to ta nasza CNC stoi i czeka na suba
Generalnie wszędzie w ostrzałkach stosują 6 szczęk. Nie wiem czy tak w książce napisane czy co, ale tak jest. Te Twoje są mocno długie i jest duża szansa wg. mnie , że to też wystarczy. Ale jak polecą iskry zapodaj filmik.

Generalnie wszędzie w ostrzałkach stosują 6 szczęk. Nie wiem czy tak w książce napisane czy co, ale tak jest. Te Twoje są mocno długie i jest duża szansa wg. mnie , że to też wystarczy. Ale jak polecą iskry zapodaj filmik.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 132
- Kontakt:
A widzisz średnice tych uchwycików ? 
Takie średnice jak one mają prześwit to ja w tulejki złapię

Takie średnice jak one mają prześwit to ja w tulejki złapię

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 132
- Kontakt:
" Na sucho" to ma tak wyglądać.
Próby bojem to pewnie jutro. No chyba, ze mnie przypili i wyskoczę jeszcze po sumie. Niedziela handlowa to chyba grzechu nie ma ?
Próby bojem to pewnie jutro. No chyba, ze mnie przypili i wyskoczę jeszcze po sumie. Niedziela handlowa to chyba grzechu nie ma ?