POM-o Armagedon
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 31
Re: POM-o Armagedon
prosteiszkuteczneWynalazki pisze:Przyspawam jakieś pokrętło.
albo jakieś pedały, będzie lżej i szybciej

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
uważaj żebyś czasem kogoś nie uraził spod lgbt+ /- i coś z tym związanegoamator7 pisze:albo jakieś pedały, będzie lżej i szybciej
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
jak kogoś coś uraża to niech sobie lepiej większe siodełko zamontuje 

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
wyobraź sobie że mam podobne nastawienie ,mam w firmie jednego geja zadeklarowanego też kiedyś fikał , poprosiłem o rozmiar majtek żeby mu chłopacy zrobili takie z blachy żeby nie czuł się jako obiekt seksualny .temat ucichł .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
no, to przynajmniej tu się zgadzamy ze sobą.
nie jestem zwolennikiem aby kogoś prześladować za odmienność, ale jednocześnie jestem przeciwnikiem aby jakieś pomijalne mniejszości mogły wywierać jakiekolwiek naciski na zdecydowaną większość.
co najwyżej większość może tolerować jakieś mniejszości o ile te nikomu nie zagrażają.
nie jestem zwolennikiem aby kogoś prześladować za odmienność, ale jednocześnie jestem przeciwnikiem aby jakieś pomijalne mniejszości mogły wywierać jakiekolwiek naciski na zdecydowaną większość.
co najwyżej większość może tolerować jakieś mniejszości o ile te nikomu nie zagrażają.
Ło matko. Pierwszy raz z sensem coś napisałeś. Gdzie to zapisać?
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 69