xyzabc-cnc-cam pisze:Dzisiaj daje 10tys euro że podobnego detalu nikt nie wykona w 30 minut
Chodzi o czas pisania programu, a nie o czas obróbki...
Programowanie zdalne
xyzabc-cnc-cam pisze:Dzisiaj daje 10tys euro że podobnego detalu nikt nie wykona w 30 minut
Tak wiem i jest to nie możliwe.program CAM też potrzebuje czasu żeby przeliczyć . Wiem co piszę bo codziennie wykonuje programy CAM 90%to formy
Zgadza sięwojtek10916 pisze: ↑11 sty 2022, 10:32xyzabc-cnc-cam pisze: ↑11 sty 2022, 10:24Dzisiaj daje 10tys euro że podobnego detalu nikt nie wykona w 30 minut
Lepiej niż wiertło![]()
xyzabc-cnc-cam pisze:Ten co napisał że wykona taki detal w 30 minut to niech się zgłosi będę dawać mu podobne elementy do wykonania w 30 minut nawet w godzinę i zapłacę mu 100euro za tą godzinę .
xyzabc-cnc-cam pisze: ↑11 sty 2022, 22:20Tak wiem i jest to nie możliwe.program CAM też potrzebuje czasu żeby przeliczyć . Wiem co piszę bo codziennie wykonuje programy CAM 90%to formy
.....
To zależy od pogody , ale co bym nie robil jak program liczy to szef mi za to płaciWZÓR pisze: ↑13 sty 2022, 11:12xyzabc-cnc-cam pisze: ↑11 sty 2022, 22:20Tak wiem i jest to nie możliwe.program CAM też potrzebuje czasu żeby przeliczyć . Wiem co piszę bo codziennie wykonuje programy CAM 90%to formy
.....
Ile czasu zajęłoby Ci wykonanie programu dla jednej z sześciu wkładek widocznych na zdjęciu?
Nie wiem jak Ty wykonujesz programy , ale jak dla mnie program dla jednej wkładki i 5 razy G10 załatwia sprawę.
p.s.
A jak CAM przelicza , to siedzisz czy leżysz?![]()
Mariusz.
A powinien postawić Ci drugi komputer...