Planowanie płaskowników tokarka
Re: Planowanie płaskowników tokarka
Nie. Takie rzeczy, trzeba wymyślić samemu, aby być fachowcem. To trochę jak artysta, który sam tworzy. Ci, którzy naśladują, są tylko rzemieślnikami. Chcesz być kimś w hierarchii zawodowej, musisz znaleźć sposób sam.Zadanie znasz. To wędka, a nie ryba.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
Do pakowarki. Taki kształt sobie klient życzył.
Z zadowalającą. Szczegółów nie pamiętam, bo było to, z 10lat temu.
Metoda pozwalała na błąd,rzędu 0,02,na średnicy.
Metoda pozwalała na błąd,rzędu 0,02,na średnicy.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
No to faktycznie dałeś radę.
Szkoda że nie chcesz powiedzieć jak to zrobiłeś.
Nie zakładaj że nie wiemy jak to zrobić, i chcemy się dowiedzieć.
Ja np. znam kilka metod, a tylko jestem ciekaw której z nich użyłeś.
Szkoda że nie chcesz powiedzieć jak to zrobiłeś.
Nie zakładaj że nie wiemy jak to zrobić, i chcemy się dowiedzieć.
Ja np. znam kilka metod, a tylko jestem ciekaw której z nich użyłeś.
Nie rozdaję ryb. Jest wędka, w postaci zadania. Reszta, to,, karta, rachunek i praca -tyle wystarcza,"żeby nie zbłądzić.
Każda metoda, jest dobra, jeśli jest skuteczna.
Każda metoda, jest dobra, jeśli jest skuteczna.
Ty pamiętasz wymiary części, którą toczyłeś 10 lat temu? Bądź poważny.
Zleceniodawca zamówił formę. Konstrukcja i wykonanie, montaż i próba pracą, było po mojej stronie.
Jak zamawiasz wykrojnik, czy formę do wtrysku, to podajesz wymiary konstrukcyjne, czy dajesz rysunek części, którą chcesz wykonywać? No weź pomyśl chwilę, jak to funkcjonuje.
Długo jeszcze musisz te filmiki na YT oglądać, czy słuchać. Jak nie zaczniesz myśleć, to też ci nie pomogą.
Nie dziękuj. To rady gratis. W końcu, to ty będziesz robił, na moją emeryturę.
Zleceniodawca zamówił formę. Konstrukcja i wykonanie, montaż i próba pracą, było po mojej stronie.
Jak zamawiasz wykrojnik, czy formę do wtrysku, to podajesz wymiary konstrukcyjne, czy dajesz rysunek części, którą chcesz wykonywać? No weź pomyśl chwilę, jak to funkcjonuje.
Długo jeszcze musisz te filmiki na YT oglądać, czy słuchać. Jak nie zaczniesz myśleć, to też ci nie pomogą.
Nie dziękuj. To rady gratis. W końcu, to ty będziesz robił, na moją emeryturę.