I Ty pytasz o takie rzeczy?Andrzej 40 pisze:Kolegów, którzy obawiają się, że zrobię jakieś głupstwo informuję, że w czasach, kiedy studiowałem elektronikę, miałem wykłady nie tylko stricte z elektroniki, ale także: mechaniki prof. Siuta (najlepszy wykładowca jakiego znałem, jego podręczniki to wzór precyzji słowa), chemii - prof. Trzebiatowski ( światowa klasa), maszyn elektrycznych, materiałoznawstwa i jeszcze paru dziedzin, chyba nieobecnych teraz na tym kierunku. Na pewno nie byłem wzorem studenta, ale coś tam do mnie docierało. Była też ekonomia polityczna socjalizmu, ale przed ćwiczeniami zaliczaliśmy piwiarnię żeby coś zrozumieć
. Pracowałem w Cegielskim jako konstruktor, potem przeszło 40 lat byłem serwisowcem aparatury medycznej, projektowałem OIOMy oraz instalowałem i naprawiałem aparaturę w której występują gazy medyczne. To tak dla jasności sprawy.
Butla turystyczna 5 kg
-
Areo84
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 2
Re: Butla turystyczna 5 kg
-
tristar0
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 5
mój profesor kiedyś mawiał cza myć ręce i owoce kolejność dowolnabartuss1 pisze:butle cza umyc a nie wietrzyć
Dodane 1 minuta 34 sekundy:
ja się pytam ile miał stron o korona wirusie to dopiero był brazylijski tasiemiecszopenn pisze:3 cia strona o niczym...
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
Areo84
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 2
szopenn pisze:3 cia strona o niczym... może by tak zgłosić temat?
to dział na luzie , więc luzik
RomanJ4 pisze: A nie lepszy Cortanin F? Przetwarza rdzę tworząc trwałą twardą granatowoczarną powłokę, którą można nawet malować(używają go lakiernicy), nie wchodzi w reakcję z czystym metalem, a nieprzetworzone resztki które nie weszły w reakcję z rdzą można wypłukać zwykłą wodą..
przerabiałem trochę takich preparatów, w tym i takie z rzekomo górnej półki i doszedłem do wniosku że jedyną słuszną metodą walki z rudą jest jej całkowite usunięcie. Mazanie jej czymkolwiek to półśrodki. No ale nie zawsze się da usunąć..
-
tristar0
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 5
bo takie były teorie spiskowe były tworzone że fizjologom to się nawet nie śniło. 
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
Andrzej 40
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 4