Konkurs do wygrania wiertło
HSS
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Re: Konkurs do wygrania wiertło
Tylko ze w temacie chodzi o oprawki i frezów nie używam hss ale wiertła tylko hss do twardszej stali używam vhm . A co do wybicia na yt robie już ponad 20 lat przy stali możesz sobie policzyć mniej więcej ile mam lat to myślisz że mnie interesuje wybicie się na yt
Dodane 1 minuta 25 sekundy:
A z ciekawosci subskrybujesz mój kanał?
Dodane 1 minuta 25 sekundy:
A z ciekawosci subskrybujesz mój kanał?
Bigda
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
Oczywiście, że nie subskrybuję z prostego powodu. Bo w sumie subskrybuję tylko kilka kanałów, głównie związanych z muzyką i to dość specyficzną. Nawet kanału Autocentrum nie subskrybuję, choć czasem tam zaglądam.
No mnie do emerytury to już całkiem z górki. Dlatego zgryźliwy się robię.
No mnie do emerytury to już całkiem z górki. Dlatego zgryźliwy się robię.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
PiotrBigda pisze:Następne będzie do wygrania wiertło VHM tylko jakie żeby pretensji nie było
dobre dobre
widzę że poczucie humoru dopisuje.
powiem więcej, wszystkim powinno

Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
- Kontakt:

Bigda
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Wiertło do wygrania...jeszcze troszke to będzie koperta na wiertło do wygrania.....no chyba że oszlifowane..jak diament...
Nie wiem dlaczego narzekacie, wiertło zawsze się przyda, tym bardziej że jest markowe, a że nie jest to własny samolot to nie ma co się oburzać, nie przesadzajmy
Wiertło z konkursu przyszło i jest ok

Wiertło z konkursu przyszło i jest ok
Chętnie pomogę z mini lathe i toczeniem, modelami 3d w f360, odlewaniem epoxygranitu, frezowaniem CNC w podstawowym zakresie, skrobaniem, programowaniem i podłączaniem falowników liteon :)
-
Ale mogła przyjść co najmniej wiertarka! Internet przyzwyczaja do luksusu, wystarczy wspomnieć łysego i jego m4k garaż. No sami popatrzcie:
To pozostaje nam czekać na konkurs rodem ze stanów. Titans of cnc ostatnio robił coś w ramach targów online gdzie do wygrania była frezarka CNC, bodajże tormach 440. W Polsce byśmy usłyszeli że bez sensu bo w najgorszym przypadku to mógł by być haas albo dmg... 
Mam nadzieję że łysemu nie będą się ponownie zdarzały przypadki o których mówił, ciężko się słucha takich historii

Mam nadzieję że łysemu nie będą się ponownie zdarzały przypadki o których mówił, ciężko się słucha takich historii
Chętnie pomogę z mini lathe i toczeniem, modelami 3d w f360, odlewaniem epoxygranitu, frezowaniem CNC w podstawowym zakresie, skrobaniem, programowaniem i podłączaniem falowników liteon :)
-
Oglądam Łysego, choć często się z nim nie zgadzam. No ale gość robi filmy pod określoną widownię, nie pod ludzi, którzy kupują samochód w salonie, bo akurat ci go nie interesują (nie oddają mu samochodów do naprawy, bo warunki gwarancyjne). Ale sporo ciekawych rzeczy u niego można znaleźć, choć ostatnio jakby marudny się czasem robi. Niemniej polecam. Acha, nie zapisywałem się na fury marzeń, no bo nie chcę utraty gwarancji, a jeszcze sporo zostało.