Tylko ja moge stwarzać alternatywną naukę.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 37
Re: Tylko ja moge stwarzać alternatywną naukę.
tu jest podobnie ;
dwuch kumpli stoi w kolejce i jeden mówi no kup dwie na to pierwszy na co ci dwie ,no kop dwie no proszę cie , jak już doszła ich kolejka no to pierwszy mówi dwie orąnżady i skrzynka wódki .
dwuch kumpli stoi w kolejce i jeden mówi no kup dwie na to pierwszy na co ci dwie ,no kop dwie no proszę cie , jak już doszła ich kolejka no to pierwszy mówi dwie orąnżady i skrzynka wódki .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
a ja myslałem ze ty z Opola w ogole ( to do pitsy było bo w koncu znamy sie z polibudki)
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
No jakie opole w Toruniu mieście Tadeusza R
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Kontakt:
A wiecie ze Buzek ma swoją kanciape na polibudzie opolskiej? Tylko ze pewnie od dawna tam myszy harcują hehe
-
no bo czas go pewnie już porządnie posunął .
-
- Kontakt:
na wydziale samochodówki, zreszta tam najwiecej samochodziarzy jak zwykle było na mechanicznym.
Ja akurat po technologii u prof. pokemona hehe, czyli najbardziej jebniętego wydziału na polibudzie.
Dodane 10 minuty 21 sekundy:
Wit Grzesik to mój prof recenzent itd, wymagania kosmiczne itd, ale opłacilo się, nie puszczał miernoty dalej, przez co mozemy czuć się niejako wyróznieni, ale biorąc poprawkę na dzien dzisiejszy, nasz prof jest do tyłu, nie przystosował się do nowego. no chyba że coś nowego ch wi, moi koledzy są dziś profesorami, doktorami itd, pytanie po ch mnie pytają o zdanie skoro są lepiej poinformowani w teorii na dany temat? ja mam tylko 3 literki a nie 15.
Ja akurat po technologii u prof. pokemona hehe, czyli najbardziej jebniętego wydziału na polibudzie.
Dodane 10 minuty 21 sekundy:
Wit Grzesik to mój prof recenzent itd, wymagania kosmiczne itd, ale opłacilo się, nie puszczał miernoty dalej, przez co mozemy czuć się niejako wyróznieni, ale biorąc poprawkę na dzien dzisiejszy, nasz prof jest do tyłu, nie przystosował się do nowego. no chyba że coś nowego ch wi, moi koledzy są dziś profesorami, doktorami itd, pytanie po ch mnie pytają o zdanie skoro są lepiej poinformowani w teorii na dany temat? ja mam tylko 3 literki a nie 15.
-
A urzerasz sie na forum cnc z dewiantami z przerośniętym ego hehe.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Chyba mam trzy ojczyzny. Zależy jak liczyć.. dziadek, ojciec, i syn każdy z innego końca świata. 
Dlatego piwo piję tylko z Kaszub, chociaż browar powstał gdy już mnie tam nie było. No i u nas to rodzinne, że do domu jechało się całą noc pociągiem. Robota w różne miejsca potrafi ludzi rzucić. Ojciec stoczniowiec, potem spalarki na statkach, a innym razem pasteryzatory do browarów instalował w opolskiej krainie.
Fajnie tak powspominać dawne czasy, szkoły, studia, robotę w różnych miejscach.
Buzek to był ważny pionek do wstawienia w układankę, ściągali różnych ludzi, z Ukrainy, Czech. Ty wybrałeś
Dodane 2 minuty 36 sekundy:
Dla mnie najlepszym "profesorem" był Włodzimierz Kotowski, najkonkretniejszy praktyk jakiego znałem, potrafił najtrudniejsze zagadnienia przedstawić niezwykle prosto. Uwielbiany przez studentów.

Dlatego piwo piję tylko z Kaszub, chociaż browar powstał gdy już mnie tam nie było. No i u nas to rodzinne, że do domu jechało się całą noc pociągiem. Robota w różne miejsca potrafi ludzi rzucić. Ojciec stoczniowiec, potem spalarki na statkach, a innym razem pasteryzatory do browarów instalował w opolskiej krainie.
Fajnie tak powspominać dawne czasy, szkoły, studia, robotę w różnych miejscach.
Buzek to był ważny pionek do wstawienia w układankę, ściągali różnych ludzi, z Ukrainy, Czech. Ty wybrałeś
ja tam gdzie też mniej szło chętnych. Samochodziarze to była masówka, bo każdy przecież zna się na samochodach.bartuss1 pisze:najbardziej jebniętego

Dodane 2 minuty 36 sekundy:
Po prostu wymagający ale miał trudności w kontaktach z ludźmi, podobnie jak tux. Każdy ma jakiś feler ale trzeba umieć dogadywać się, próbować współpracować.bartuss1 pisze:mój prof recenzent

Dla mnie najlepszym "profesorem" był Włodzimierz Kotowski, najkonkretniejszy praktyk jakiego znałem, potrafił najtrudniejsze zagadnienia przedstawić niezwykle prosto. Uwielbiany przez studentów.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
on nie ma problemu w kontaktach z ludzimi to ludzie mają problem z nim bo się na niczym nie znająpitsa pisze:podobnie jak tux

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Alternatywna nauka ja w tym jestem mistrzem , zaraz coś wymyślę.