Tylko ja moge stwarzać alternatywną naukę.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 37
Re: Tylko ja moge stwarzać alternatywną naukę.
U mnie puki co się kręci ,ale kontrahenci coraz głośniej narzekają
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
No żyje zyje, jeszcze 5 dni kwarantanny.
Co do tego internetowego multimilionerstwa, to przeciez kasa prawie za friko, tak jak ze sprzedażą ksiązki - sprzedaje sie wciąż i wciąż, a robota powinna być przyjemnoscią, wtedy nie ma miejsca ani na frustrację ani wypalenie itd. A jak sie nie chce robić- to nie robisz, bo kasa przecież kapie z reklam, więc nie trzeba się martwić o jakies tam rachunki itd. Jakies zespoły muzyczne czy tam solowki mająco niektóre nawet miliard wyswietleń, to mozna sobie przeliczyć nawet po 10 centów za odsłone to i tak jest kupa kasy, zwyczajnie jest to dobre zabezpieczenie budzetu. Ja nigdy nie twierdziłem że wolęzapieprzać, wręcz przeciwnie, wolłabym robić coś co lubię, niż zapieprzać hehe.
Odpalalem maszynke wczoraj w końcu na tym sterowniku mx coś tam 4 osiowe, w sklepiku ebmii jest, no na 6A, nawet ciągnie powiedzmy.
Podkład dzwiękowy swing, troche przymulony, ale lepszego na yt nie było hehe
https://youtu.be/yspAvZfWY20
Co do tego internetowego multimilionerstwa, to przeciez kasa prawie za friko, tak jak ze sprzedażą ksiązki - sprzedaje sie wciąż i wciąż, a robota powinna być przyjemnoscią, wtedy nie ma miejsca ani na frustrację ani wypalenie itd. A jak sie nie chce robić- to nie robisz, bo kasa przecież kapie z reklam, więc nie trzeba się martwić o jakies tam rachunki itd. Jakies zespoły muzyczne czy tam solowki mająco niektóre nawet miliard wyswietleń, to mozna sobie przeliczyć nawet po 10 centów za odsłone to i tak jest kupa kasy, zwyczajnie jest to dobre zabezpieczenie budzetu. Ja nigdy nie twierdziłem że wolęzapieprzać, wręcz przeciwnie, wolłabym robić coś co lubię, niż zapieprzać hehe.
Odpalalem maszynke wczoraj w końcu na tym sterowniku mx coś tam 4 osiowe, w sklepiku ebmii jest, no na 6A, nawet ciągnie powiedzmy.
Podkład dzwiękowy swing, troche przymulony, ale lepszego na yt nie było hehe
https://youtu.be/yspAvZfWY20
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
Ale to ten stary co już wtedy zdaje się fiknął.
Zapisywał w tabelce wydatków nawet kwiaty dla kobiety do której startował. A jak mu pracownik powiedział że nie może zużywać mniej cyny do zatykania beczek. To stał nad pracownikami i liczył, żeby stwierdzić że da się zatykać X cyny i za więcej będzie potrącał im z pensji.
Głupio rozpieprzać pieniądze każdy potrafi. Ale bogactwo się bierze z oszczędności i pomnażania gromadzonego kapitału.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
strikexp pisze:musiałbyś mieć za co żyć, bo za tydzień mogą wymienić banknoty które ze sobą zabrałeś...
Czytałeś to: https://www.taniaksiazka.pl/seria/inwazja Fajna bajka, jest tam kilka przykładów o tym jaki kapitał może się przydać. Nie tylko gotówka, złoto, lekarstwa czy agregaty prądotwórcze ale również to co posiada się w głowie. Wydaje mi się, że twoim kapitałem jest okopowa gadka. Tylko uważaj aby nie przekraczać pewnych granic, tak jak tu na forum, to przeżyjesz.

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
Ale widać ostro wziąłeś się do roboty że aż stół zardzewiał ,no fakt z dźwiękiem toś poszalał 

Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
Tylko śpiewanie piosenek o sraniu to nie jest praca. A symbol zdebilnienia świata zachodu. Pewnego dnia nie będzie już czym płacić Chińczykom. I powiedzą żebyśmy wsadzili sobie te nasze waluty w d... bo są mniej warte niż srajtaśma.
-
strikexp pisze:Pewnego dnia nie będzie już czym płacić Chińczykom. I powiedzą żebyśmy wsadzili sobie te nasze waluty w d... bo są mniej warte niż srajtaśma.
Nie wiem skąd w ludziach tyle pesymizmu pewnie od monotonnego jadłospisu nie samym ryżem człowiek żyje
-
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
stół trza jeszcze splanować, ale jak sie wrzeciono skonczy, musze jeszcze wirnik ogarnąć.
co do kasy, piniądz nie smierdz, a ludiki zyjący z jutubowania nie uszestnicza bezposrednio w wyscigu szczurów (patrz dział zlecenia - ktoś rzuci hasło i zaraz wszyscy chca mu to zrobić).
co do kasy, piniądz nie smierdz, a ludiki zyjący z jutubowania nie uszestnicza bezposrednio w wyscigu szczurów (patrz dział zlecenia - ktoś rzuci hasło i zaraz wszyscy chca mu to zrobić).
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
A ja wolałbym pod łóżko chociaż pare konserw wtoczyć nie ma to jak urozmaicona dieta
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
piszesz o sobie? Bo coś ci się ręce trzęsły przy filmowaniu... Narzędzia ładnie poukładane, jak Filip z Limes Inferior. Tak na oko z dwa piwka?bartuss1 pisze: troche przymulony

Dodane 29 sekundy:
jak się nim nie podcierasz to tak.bartuss1 pisze:piniądz nie smierdz

Dodane 1 minuta 2 sekundy:
Sorry, za te żarty...

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ