Tylko ja moge stwarzać alternatywną naukę.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 21
- Kontakt:
Re: Tylko ja moge stwarzać alternatywną naukę.
no tez chciałbym byc gwiazdą internetu i miec te miliony odsłon reklam i kasa od adsense ...
tiko ze mnie kiedys zbanowali na yt i zarabiać tam niestety nie mogę hehe, pewnie trza bedzie poszukaćjakiejs alternatywnej tuby, tylko czy jest taka o zasiegu globalnym to nie wiem u nas króluje yt i google niestety
tiko ze mnie kiedys zbanowali na yt i zarabiać tam niestety nie mogę hehe, pewnie trza bedzie poszukaćjakiejs alternatywnej tuby, tylko czy jest taka o zasiegu globalnym to nie wiem u nas króluje yt i google niestety
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Posty w temacie: 37
Kedyś myślałem że ty "geniusz" jesteś a takimi filmikami to tylko dowodzisz że Eugieniusz
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 6
strikexp pisze:Mam wrażenie że czego bym nie miał pod tym łóżkiem to byście wyśmiali. Nawet 100kg złota.
No troche to sam sobie na to zapracowałeś. Jest różnica pomiędzy prawdziwym prepersem a kimś kto z kilkoma kilogramami ryżu uwaza że jest zabezpieczony na "apokalipsę".

Więc sam sobie na to zapracowujesz.

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Pomorze Gdańskie to moja pierwsza ojczyzna. W 1970 mieszkałem w Gdańsku na Siedlcach, ojciec pracował wtedy w stoczni. Potem po przeprowadzce do bloku miałem widok na lotnisko. W Cieplewie wskoczyłem i wyskoczyłem z pociągu towarowego. Na lotnisku pierwszy raz widziałem depesze radiowe wydrukowane na takim specjalnym wilgotnym papierze. Leciałem antkiem przy okazji święta latawca. A przy nocnych lotach Mi-24 dobrze zasypiałem. Najbardziej podobało mi się jak latały w szyku doliną wzdłuż Raduni. Radunia to moja pierwsza rzeka przez którą przeprawiłem się nie umiejąc wcale pływać. Na torze w Rusocinie kręciłem ósemki tyłem z przyczepą. W Fermstalu miałem praktyki. Tam pierwszy raz spawałem i widziałem cięcie plazmą... Dawne dzieje.rdarek pisze:o ty z mojej okolicy jesteś?
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Żyjesz! Myślałem, że cię wirus dopadł.bartuss1 pisze:no tez chciałbym byc gwiazdą internetu
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Posty w temacie: 6
andrejch2 pisze:No rokefeler tez wszedzie szukal oszczednosci
Kazdy szuka, tylko głupiec albo gołodupiec wydaje wszystko co ma.

-
- Posty w temacie: 37
bo zero to coś stabilnego 

Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki