Nowy dział na forum.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: Nowy dział na forum.
Hej.
No cóż - można jeść obiadek nożem i widelcem ( no i łyżką - zupę ) - można też żreć z michy wszystko zmieszane.
W PEWNYM sensie wychodzi na jedno.
Pierwsza metoda - to "poprawność polityczna" - druga to obyczaje barbarzyńców.
Osobiście wolę spożywać w towarzystwie " poprawnym politycznie".
pzd.
No cóż - można jeść obiadek nożem i widelcem ( no i łyżką - zupę ) - można też żreć z michy wszystko zmieszane.
W PEWNYM sensie wychodzi na jedno.
Pierwsza metoda - to "poprawność polityczna" - druga to obyczaje barbarzyńców.
Osobiście wolę spożywać w towarzystwie " poprawnym politycznie".
pzd.
Mane Tekel Fares
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
tuxcnc pisze:Debilowi nie należy niczego tłumaczyć, on niczego nie zrozumie bo jest debilem, natomiast na pewno się obrazi.
Debilizm to choroba więc proponuję jednak użyć terminu „idiota”. Nie każdy kto się myli jest idiotą. Człowiek jest tylko człowiekiem i ma prawo do pomyłek. A z każdego błędu można kogoś w normalny sposób wyprowadzić. Nie trzeba być przy tym bucem. Forum jest po to, żeby sobie pomagać. W założeniu piszesz po to, by komuś pomóc. Po co wybierać do tego najgorszą możliwą metodę komunikacji tj. agresywną? Ani to mądre, ani rozsądne. Chyba, że ktoś tutaj jest po to, żeby pokazywać wszystkim że on wie. Tak żeby sobie ego podbudować...
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Tuxcnc napisałeś, że debilowi nie należy niczego tłumaczyć. I z jednej strony nic mnie to nie obchodzi, ale z drugiej strony mam wrażenie, że nie masz dzieci. Starsza córka jak sparzyła się/uderzyła (czy cokolwiek) drugi raz bardzo uważała. Młodsza mogła się je***ć i 10 razy a i tak nie dotarło. No i mam debilowi nie tłumaczyć?
-
- Posty w temacie: 12
Przecież ten temat założył sam tux z podejściem celebryty nie ważne co piszecie ważne że o nim i o to jemu przecież chodzi być w centrum uwagi .
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- Posty w temacie: 10
Jeszcze z tej michy można żreć zespołowo i brudnymi łapami (widział ktoś bakterie na naszej płaskiej Ziemi?).
Idiota to także termin medyczny. Na szczęście adekwatnych określeń nie brak

Specjalnie wycofałem się z działu elektronika, żeby radioamatorzy jak tux chętni do "pomocy" nie czuli się skrępowani i mogli pobłyszczeć. Ale terytorium okazało się za małe. Albo rola zbyt ciężka

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
tristar0 napisał
"Przecież ten temat założył sam tux z podejściem celebryty"
to w mojej opinii także jest krzywdzące..
Generalnie ja się zastanawiam dlaczego na forach podobnych tematycznie ale z UK lub US nie ma takiej "zjadliwości" co u Nas.. Mój angielski jest wprawdzie podstawowy i może nie wychwytuję wszystkich "uszczypliwości" ale czytając fora "zachodnie" mam wrażenie, że tam dyskusje wyglądają inaczej.
"Przecież ten temat założył sam tux z podejściem celebryty"
to w mojej opinii także jest krzywdzące..

Generalnie ja się zastanawiam dlaczego na forach podobnych tematycznie ale z UK lub US nie ma takiej "zjadliwości" co u Nas.. Mój angielski jest wprawdzie podstawowy i może nie wychwytuję wszystkich "uszczypliwości" ale czytając fora "zachodnie" mam wrażenie, że tam dyskusje wyglądają inaczej.
-
- Posty w temacie: 10
Bo oni maja inną mentalność. Ale żebyś nie dał się zwieść. Jak by przyszło co do czego, to Twoja naiwność zostałaby wyzyskana do cna. Bo to wszystko tylko skórka, pozory.
-
- Posty w temacie: 12
i powinien być tam gdzie jego miejsce w koszu
Mam wyrypane na wszelkiej maści proroków ,mędrców i wszystkich którzy stawiają się ponad innymi ,i tak ich zjedzą robaki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
tuxcnc pisze:Jeżeli Wojtek twierdzi że 2*2=4 a Janek twierdzi że 2*2=5
Czyżby Synergia ?
( tylko nie mylić ze spawarkami )
Cały TUXCNC.
Nie dosyć, że nie potrafi zapanować nad chęcią bluzgania innych, to jeszcze ma pretensje, że inni nie pozostają mu dłużni.
Dodatkowo postuluje o uruchomienie na forum pręgierza, przy którym będzie mógł obrzucać jajami wybrańców, którzy się nie ugięli podczas mordobicia przy okazji innych tematów.
Co z tego, że ma wiedzę jak brak mu kultury i opanowania.
A wydawało mi się, że w większości korzystamy z forum dla przyjemności nie z musu.
Tylko w robocie zdarza mi się dłużej znosić takie zachowania i to często da się podciągnąć pod mobbing.
Tutaj ? Po co ?
Taki jest fajowy , tyle wie...
Ciekawe ilu fajowych straciło cierpliwość przez niego i zrezygnowało z forum ? E ?