Imak szybkowymienny
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 19
Re: Imak szybkowymienny
tu na forum ludzie z tego co czytałem kiedyś ale nie moge znaleźć CI tematu wycinali kostki do multifiksa na drutówce, więc na pewno ktoś by się podjął tego tematu jeśli ma elektro drążarkę, bo mój pomysł to już taka wersja mega bieda słoma z butów
.

-
- Posty w temacie: 8
Problem leży w tym, że do Multifiksa.
To znaczy konkretniej w tym, że wykonanie kostki do Multifiksa kosztuje tyle samo czasu i pieniędzy co wycięcie przycisku do papieru.
Cały ten temat jest tak idiotyczny, jakby ktoś miał silnik od Trabanta i chciał do niego dobudować resztę samochodu.
Będzie kosztowało tyle co Volvo, a wyjdzie i tak Trabant ...
-
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
Co ważniejsze, wycinali dla siebie. I dlatego puszczenie drutówki na noc i rano wyjęcie gotowego ma sens.
A za usługę zawoła 500-800 zł. Jak płacisz to już tniemy

-
- Posty w temacie: 19
no otóż własnie, multifix ktoś wymyślił mając dwa założenia, zrobić sztywny imak, ale zrobic tak żeby podrabianie w domowym warsztacie nie miało sensu. Chińczyk niby podrabia, ale to też nie są tanie rzeczy.
jak mówisz o 10 sztukach to czeski02 powinien ustawić się w kolejce, nawet na własnym materiale...
kamar pisze:A za usługę zawoła 500-800 zł. Jak płacisz to już tniemy
jak mówisz o 10 sztukach to czeski02 powinien ustawić się w kolejce, nawet na własnym materiale...

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
szopenn pisze:no otóż własnie, multifix ktoś wymyślił mając dwa założenia, zrobić sztywny imak, ale zrobic tak żeby podrabianie w domowym warsztacie nie miało sensu. Chińczyk niby podrabia, ale to też nie są tanie rzeczy.
Jak widać na filmie dorobienie kostek do multifixa w domowych warunkach nie jest aż takie trudne.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 10
Albo nie zauważyłem albo nie zrozumiałem. Co by było w tym wycięciu cala gotowa kostka czy tylko to co przylega do orzecha??
Ktos kiedyś powiedział ze nie ma głupich odpowiedzi, są tylko głupie pytania. tu mamy jednak odwrotna sytuacje

Forum jest według mnie od pomagania ludziom którzy maja problemy większe mniejsze, nieważne. A ty kolego taka łaskę robisz ze tutaj jesteś. i dla ciebie wszystko głupie nie ma sensu.
kończ waść wstydu oszczędź
-
- Posty w temacie: 12
- Kontakt:
No to wyceniamy dorobienie jednej sztuki metodą z filmumaszynista1 pisze: ↑24 sty 2021, 12:11Jak widać na filmie dorobienie kostek do multifixa w domowych warunkach nie jest aż takie trudne.

I nie zapominajcie, że komplet można za te 1700 kupić a pojedyńczą za 500
-
- Posty w temacie: 8
Dowiedz się w jakich okolicznościach te słowa padły ...
A co do meritum, masz imak który w jakimś zakresie spełnia twoje oczekiwania.
Na pytanie czy powinieneś go używać odpowiedź jest wyjątkowo prosta - jeśli się sprawdza to tak.
Na pytanie czy warto dorabiać do niego cokolwiek odpowiedź brzmi nie - wyrzucisz pieniądze w błoto.
Masz tu okazję :
https://allegrolokalnie.pl/oferta/imak- ... y-multifix
Naprawdę nie warto w gównie rzeźbić, więc nie miej pretensji że nie chcę Ci w tym pomóc.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 10
Hehe
Imak się bardzo sprawdza, Mam tez wrażenie ze właśnie przez ten jeden ząbek ( a nie tak jak w multifix jest ich więcej)zmienianie kostek jest bardzo szybkie i proste. Ale to może tylko mi się tak wydaje, nieważne
I teraz po co mam kupować cały drugi nowy i inny jak mogę do tego kostki tylko dokupić lub zrobić, jeszcze nie wiem he niech nawet wyjdą w takiej samej cenie jak cały nowy to według mnie Bedzie to lepiej jak kupować drugi hmm.
a temat założyłem bo chciałem sie tez dowiedzieć czy ktoś tez ma takie imaki i czy to produkcja oryginalna czy tak jak myślicie do tej pory garażowa podróbka
Imak się bardzo sprawdza, Mam tez wrażenie ze właśnie przez ten jeden ząbek ( a nie tak jak w multifix jest ich więcej)zmienianie kostek jest bardzo szybkie i proste. Ale to może tylko mi się tak wydaje, nieważne
I teraz po co mam kupować cały drugi nowy i inny jak mogę do tego kostki tylko dokupić lub zrobić, jeszcze nie wiem he niech nawet wyjdą w takiej samej cenie jak cały nowy to według mnie Bedzie to lepiej jak kupować drugi hmm.
a temat założyłem bo chciałem sie tez dowiedzieć czy ktoś tez ma takie imaki i czy to produkcja oryginalna czy tak jak myślicie do tej pory garażowa podróbka