i do pobrania :
https://a360.co/3nkTClN
hasło: cnc-forum
Wymiary jak paleta APC do VF4, rowki standard ISO rozmiar M12

Jaką wybrać? Haas, Cincinnati itp itd.
Ale ten Haas nie ma 4 osi.Petroholic pisze: ↑06 sty 2021, 15:43Podpowiadałem ci to już wcześniejBrezniew pisze:Czy zamiana stołów jest na tyle precyzyjna, że można sobie na jednym stole zamontować np. 4-oś i zamieniać stoły wtedy kiedy będzie potrzebna? Taki przykład mi przyszedł do głowy.Jedna paleta do imadeł druga do 4tej osi
Paleta jest blokowana na prowadnicach lub kołkach i staje dokładnie w tym samym miejscu - strzelam w setce
Tylko będziesz musiał przed/po zmianie odpinać kable od osi i wyłączyć ją w opcjach
Minus palety jest taki, że nie ma rowków teowych ale żaden problem zrobić nakładkęZrobisz sam w ramach "nauki"... Kawałek stali powiedzmy 40mm grubości wystarczy... Wymiary jak paleta
![]()
Ze 25% tego co myślisz i nie w AblablablaWZÓR pisze:...po zakupie tej maszyny musiałby zostawić troszkę kasy w Abplanalp za jej aktywację...
Najłatwiej spojrzeć czy ma gniazda od osi na szafie. Jeśli ma to jest już jakiś punkt zaczepienia do szukania dalej. Następnie zaglądasz do szafy czy ma driver do osi... Jeśli ma to już całkiem miodekBrezniew pisze:Czy da się to w ogóle sprawdzić będąc laikiem?
Czyścisz mi ekranatlc pisze:a jak wpadnę na pomysł żeby na ekranie były różowe tulipany to se kurde zrobię bez proszenia ablablabla