nicek pisze:Oczywiście, że taka firma nie istnieje, wymyśliłeś sobie ją Kolego.
Tak bardzo chciałeś błysnąć, że przedobrzyłeś i teraz wstyd Ci się przyznać.
Czy nie sądzisz, że podawanie przykładu bez jakiegokolwiek dowodu, który można sprawdzić nie jest rozstrzygające.
Wifi też nie widać a jest. Obrałeś dobry kierunek żeby stwierdzić, że ziemia jest płaska.
nicek pisze:Ponadto ja nie piszę tego dla konkretnego czytelnika tylko dla wszystkich, których interesuje ten temat, więc nikomu niczego nie wciskam tylko informuję o ponadprzeciętnych możliwościach laserów Kimla tam gdzie one są i jeśli ktoś jest zainteresowany to sam się skontaktuje, a jeśli będą jakiekolwiek wątpliwości to zaprosimy na prezentację.
Czytałem sobie ten temat od samego początku. Nie ma nic złego w reklamie, szczególnie jeśli się za nią zapłaciło. Ale forum jest do tego żeby dzielić się wiedzą i prawdziwymi informacjami a nie farmazonami. Więc bez głupot jakoby kimla była niezbędna do robienia małych ilości różnych detali.
nicek pisze:Jeśli natomiast chcesz się zaangażować na poważnie w tą dyskusję to przyślij proszę kilka przykładowych części, a ja podam czasy i koszty cięcia, zobaczymy ile twój podwykonawca na Tobie zarabia.
No tak. Bo przecież wiesz, jakie ma koszty prowadzenia działalności. Po ile kupuje stal, ile płaci swoim pracownikom, ile płaci za oprogramowanie, gazy itd. itd. itd. Mamy tutaj wróżbitę. Przecież koszt cięcia to wszystko. Reszta to czysty zysk. Z postu na post jesteś coraz śmieszniejszy. Dokładnie, jak domokrążca z nożami albo innymi cudownymi urządzeniami który trafi na kogoś kto się zna. Od razu się grzeje i wyciąga kolejne farmazony.
oprawcafotografii pisze: Ja mam, z nierdzewki 1mm. Pisz publicznie namiary, przydadzą się innym

Napisałem na Pw.
drzasiek90 pisze:Wydaje mi się, że nie jest aż tak źle. Ja głównie mam takie zamówienia, ostatnie zamówienie to było 76 detali, kilka po kilka sztuk, reszta po 1-2 sztuki. Chyba z 8 grubości blach.
Dla Pana z Kimli już jesteś kłamcą

Jest źle i koniec. Tylko Kimla może Cię zbawić
Mój stary jest fanatykiem laserów kimli. Cały dom zawalony ulotkami... Tak się powinien ten temat zaczynać
Dla niewtajemniczonych:
https://copypasta.fandom.com/pl/wiki/M% ... 99dkarstwa.
Podeślij kolego nicek jakieś firmy ze śląska które mają wasze lasery. Chętnie sprawdzę ich ofertę. Najlepiej żeby mieli TYLKO wasze lasery