https://www.wykop.pl/wpis/53407453/pros ... -i-minist/
Re: Koronawirus mix 2
-
oprawcafotografii
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 106
-
ARGUS

- Posty w temacie: 35
Re: Re: Koronawirus mix 2
andrjalo pisze:LGBTQIA jest zboczeniem i nauka w szkołach o sexie czy zabezpieczaniu jest dla mnie nie do przyjęcia
21 wiek mówi Ci to coś.
RX pisze: ARGUS pisze:
mieszkasz i pracujesz i nie denerwuje Cię że kilkadziesiąt lat temu oprawcy rozstrzeliwujący polaków mówili tym samym językiem ?
Proszę Cię! Wysil się trochę . co to za argument.
RX pisze:A co ma piernik? Przeciez nie jasiu strzelal do ludzi 70 lat temu...
no nie
jasiu... pisze: denerwuje mnie ta błyskawica, znak runiczny, runa sig (niem. Siegrune). Denerwuje, bo kilkadziesiąt lat temu wykorzystano ten znak (w podwójnej konfiguracji) w bardzo nieładnej organizacji.
więc w tym kontekście powinien być konsekwentnym.
Niemiecki - ss-mański znak go denerwuje ale praca u niemców potomków (możliwym jest że) faszystów już nie.
RX pisze:a ty? coś tam kiedyś słyszałeś o klauzuli, jehowach, transfuzji i piszesz bzdury bez kropli własnego zastanowienia. Jeśli celem była prowokacja, to ci się udała.
A ja po prostu chcę żeby 21 wiek był 21 wiekiem.
Żeby zbieranina starych dziadów - polityków- nie decydowała czy kobieta ma urodzić chory, zniekształcony , umierający płód - dziecko,
to kobieta i jej partner mają podejmować takie decyzje.
Chcę żebyśmy nie wyciągali znaków runicznych sprzed iluś tam lat i nie kojarzyli ich TYLKO z nazizmem.
Chcę żeby lekarz dał skierowanie na badania rlenatarne a nie zasłaniał się klauzulą sumienia(religią)
Chcę.... ku*** wódki bym się napił a nie mogę bo jutro do pracy muszę jechać.
Niby to w niczym nie przeszkadza ale jednak
RX pisze: andrjalo pisze:
Opalali się nago na plaży i potem 15 latki wracały do domu w ciąży.
O Boże, ja też się w tym roku opalałem....
A widzisz
Ostatnio zmieniony 11 lis 2020, 19:33 przez ARGUS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
andrjalo
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 28
Kolego Argus a ja nie chce żeby kogokolwiek zmuszać do robienia czegoś co uważam za niegodne człowieka czyli zabijania dziecka jeszcze w łonie kobiety. Kobieta może decydować to lekarz też ma prawo odmuwić wykonania zabiegu. Nie może być tak że ktoś może zmuszać drugiego.
-
jasiu...

- Posty w temacie: 50
No nie, bo wówczas musiałbym odciąć się od muzyki Bacha, Beethovena (mówili tym samym językiem), musiałbym uznać, że Polska jest krajem nieochrzczonym, bo co to za chrzest, jak od Niemca. Nawet książek o Winnetou nie powinienem, jako młody chłopak czytać, bo przecież w oryginale zostały napisane po Niemiecku.
Jedna z moich koleżanek z podstawówki postanowiła w 7 klasie nie iść na klasówkę, to samo jeden z kolegów. Schowali się w szatni, za paltami, bo to była wówczas zima. I mimo, że się nie opalali, też się to dla niej ciążą skończyło.
A dziecko urodziło się zdrowe, bez komplikacji, a po nim jeszcze trójka, ale to już później, jak już się pobrali, gdy skończyli 18 lat. Rodzice pomogli, oboje skończyli średnie szkoły. Obecnie, z tego co wiem, powodzi im się znakomicie.
Nie trzeba się opalać nago, żeby zaciążyć.
Argusie. Nic mi nie mówi nr wieku, to tylko numeracja.Itd itd.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
ARGUS

- Posty w temacie: 35
andrjalo pisze: dziecka jeszcze w łonie kobiety.
W łonie kobiety to jest płód.
Twój światopogląd Ci na to nie zezwala - rozumiem.
ale to że uważasz że wszyscy powinni się dostosować do TWOJEGO światopoglądu mnie irytuje.
Poza tym jesteś mężczyzną (?) więc nie Ty chodzisz w ciąży.
Nie Ty rodzisz, Nie Ty Poniesiesz większość trudu wychowania.
Do końca nie jesteś pewny że Ty jesteś ojcem. Wiec na jakiej podstawie chcesz decydować co ma zrobić kobieta?
Na podstawie SWOJEJ wiary? Chcesz SWOJĄ wiarę na chama narzucić innym.
Ja mam na to inny pogląd.
Więc jeśli według CIEBIE coś jest nie godne to NIKOMU TEGO OBIĆ NIE WOLNO.andrjalo pisze: do robienia czegoś co uważam za niegodne człowieka
Zakrawa mi to na religijnie fanatyczną dyktaturę
-
kamar

- Posty w temacie: 142
- Kontakt:
... i żyli długo i szczęśliwie.
Czyli spokojnie można zapładniać byle nie w 7 klasie bo jeszcze prokurator rękę trzyma