https://www.wykop.pl/wpis/53407453/pros ... -i-minist/
andrjalo pisze:LGBTQIA jest zboczeniem i nauka w szkołach o sexie czy zabezpieczaniu jest dla mnie nie do przyjęcia
RX pisze: ARGUS pisze:
mieszkasz i pracujesz i nie denerwuje Cię że kilkadziesiąt lat temu oprawcy rozstrzeliwujący polaków mówili tym samym językiem ?
Proszę Cię! Wysil się trochę . co to za argument.
RX pisze:A co ma piernik? Przeciez nie jasiu strzelal do ludzi 70 lat temu...
jasiu... pisze: denerwuje mnie ta błyskawica, znak runiczny, runa sig (niem. Siegrune). Denerwuje, bo kilkadziesiąt lat temu wykorzystano ten znak (w podwójnej konfiguracji) w bardzo nieładnej organizacji.
RX pisze:a ty? coś tam kiedyś słyszałeś o klauzuli, jehowach, transfuzji i piszesz bzdury bez kropli własnego zastanowienia. Jeśli celem była prowokacja, to ci się udała.
RX pisze: andrjalo pisze:
Opalali się nago na plaży i potem 15 latki wracały do domu w ciąży.
O Boże, ja też się w tym roku opalałem....
No nie, bo wówczas musiałbym odciąć się od muzyki Bacha, Beethovena (mówili tym samym językiem), musiałbym uznać, że Polska jest krajem nieochrzczonym, bo co to za chrzest, jak od Niemca. Nawet książek o Winnetou nie powinienem, jako młody chłopak czytać, bo przecież w oryginale zostały napisane po Niemiecku.
Jedna z moich koleżanek z podstawówki postanowiła w 7 klasie nie iść na klasówkę, to samo jeden z kolegów. Schowali się w szatni, za paltami, bo to była wówczas zima. I mimo, że się nie opalali, też się to dla niej ciążą skończyło.
andrjalo pisze: dziecka jeszcze w łonie kobiety.
Więc jeśli według CIEBIE coś jest nie godne to NIKOMU TEGO OBIĆ NIE WOLNO.andrjalo pisze: do robienia czegoś co uważam za niegodne człowieka
... i żyli długo i szczęśliwie.