Lewe konta?

Opinie, uwagi, propozycje czyli wszystko o tym forum
Awatar użytkownika

MiziAir
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1

Re: Lewe konta?

Post napisał: MiziAir » 08 lis 2020, 22:50

Leopold pisze:z zawodu nie jestem ani tokarzem ani frezerem. To forum jest moim podstawowym źródłem wiedzy, [...] Zmierzam do tego, że można mnie uznać za figuranta na forum i ewentualnie zarzucić mi jakąś krecią robotę

Podobnie jak ja. Cięższe maszyny są, jak jest czas wolny i przeczytane zlecenie wygląda na wykonalne na tym co się ma, wiec nie widzę problemu.. jak komuś ma to uratować dupę, a mi lekko podłatać budżet.

Problemem mogą być oszuści biorący zaliczki i ulatniający się jak kamfora, ciekawe czy trafiały się takie przypadki?

Awatar użytkownika

MateuszL
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Kontakt:

Post napisał: MateuszL » 26 lut 2026, 13:04

Takie skrzynki mailowe dość często zakładają boty.

Awatar użytkownika

Makler

Post napisał: Makler » 24 maja 2026, 08:49

chaos pisze:
03 lis 2020, 16:37
Aby się zarejestrować na forum to po pierwsze trzeba podać adres e-mail. Na ten adres jest wysyłana wiadomość i dopiero po kliknięciu w link użytkownik może pisać na forum. Dodatkowo jest capta od googla. Nie jest to takie proste aby się zalogować i pisać posty.
Co prawda faktycznie jest ostatnio wysyp zakładanych kont na których są reklamy i linki prowadzące do stron nie związanych z tematem. Mój programista dostał już zlecenie zbadania tego i znalezienia rozwiązania problemu.
Chociaż jak to on na pierwszy rzut oka stwierdził że muszą to być konta zakładane przez ludzi ponieważ te zabezpieczenia są dla bota praktycznie nie do ogarnięcia.
Czasy się zmieniły i trzeba działać aby forum nie stało się sadzawką , gdzie wszyscy będą mogli swoje gówno wlewać.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „www.cnc.info.pl”