frezarka pecyzyjna 5 osi
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
a czy kolego wyrzażałeś tą konstrukcje? Jeśli nie to może powinieneś nad tym pomyśleć, szkoda by było jakby taki projekt został zaprzepaszczony przez taki drobiazg. Po jakimś miesiącu użutkowania poskręca ci się cała konstrukcja i robione elementy nie będą trzymały wymiarów. Kiedyś znajomy miał identycznie skręcaną konstrukcje na śruby i jej nie wyżażył pomimo sugestii tu na forum i wszystko mu sie powyginało. Popytaj tu fachowców z tego forum bo zaprzepascisz kawał solidnej pracy. A widze że twoja wiedza w tym temacie raczej kiepskawa i możesz popełnić sporo błędów.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
- Kontakt:
Ano klopek ponownie odrodził się i wypisuję głupoty a poprzedni nick to klopek to tak na marginesiema555rek pisze:Chyba treści z forum zaczynają szkodzić...

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
o wyzarzaniu konstrukcji skrecanej:))) tak se mysle ale moja maszyna juz dawno powinna umrzec:) a jakos dziala i zarabia:) a teraz nawet juz bede myslal o nastepnej:) tylko niestety poczta spowodowala moje nagle zahamowanie z wydatkami:)))))
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl