victor.sajda pisze:przyspieszonego filmu
Przyspieszony? Czyli jednak Kimle tak nie zasuwają?
victor.sajda pisze:A gadki typu,że nie wspieram polskiego biznesu to gadka
victor.sajda pisze: ↑13 wrz 2020, 18:58... co do filmu to od Pana z Podkarpacia słyszałem,że filmy są przyspieszone i od kogoś jeszcze.
...sąsiad szwagra ciotecznej siostry kumpla, co ma golfa III, mówił że wydaje mu się, że fordy słabo się prowadzą...victor.sajda pisze: ↑13 wrz 2020, 18:58Tam gdzieś jeszcze wyczytałem jak operator K pyta się jak po skończonej pracy a nie skończonym programie jak zacząć od tego samego miejsca.I czytałem gdzieś jak Pan Nicek objaśnia krok po kroku jak to zrobić....
Nikt nie napisał nic takiego że masz kupować bo Polskie...kupuje się zawsze to co lepsze lub najlepsze na jakie nas stać.victor.sajda pisze: ↑13 wrz 2020, 18:58A gadki typu,że nie wspieram polskiego biznesu to gadka dla kogoś chyba kto biznesu nie prowadzi.Ja nie podchodzę do kupna maszyny za prawie 2 bańki na zasadzie kupię bo Polski produkt trzeba wspierać tylko kupię ten który będzie chodził bezawaryjnie.Wspierajmy Pana Przemysława i nie martw się o swoja kieszeń ważne by w kieszeni kogo innego się zgadzało
Nie sposób wyliczyć a podałeś tylko przykład pauzy i to jeszcze na zasadzie domniemania.victor.sajda pisze: ↑13 wrz 2020, 18:58U mnie chłopak wciska pauze i wyłącza laser,rano włącza play i jedzie.Tych wszystkich atutów nie sposób wyliczyć.A dodam,że jak K będzie lepsze od T to kupię K.Nikt kto prowadzi biznes nie patrzy na sentymenty
victor.sajda pisze:co do filmu to od Pana z Podkarpacia słyszałem,że filmy są przyspieszone i od kogoś jeszcze
Zacznijmy od filmów. Pisze, że filmy są przyspieszone.victor.sajda pisze: ↑13 wrz 2020, 18:01Powiem tak.Szukając lasera byłem u przedsiębiorcy z Podkarpacia który kupił laser biało-niebieski i chciałem zobaczyć jak śmiga.Miał Eckerta potem drugi polski laser ten z przyspieszonego filmu.Panie jak przyjechali z prezentacją 6 laptopów 5 sprzedawców jak na gali oscarowej a potem jak coś się stało to ciężko się dodzwonić lub wina wszystkich tylko nie maszyny.Po drugie ciągle coś przy niej trzeba robić,jak nie czyścic lineały to coś znowu a Trumpf to wół do roboty 24h 7 dni w tygodniu non stop i chodzi.Drugie firma spod Częstochowy która chandluje używanymi laserami dzwoniła do mnie by się przypomnieć.Mówię,że chcę kupić nowego Trumpfa.Jak tak to Pan już nic innego nie szuka.A po trzecie w nowym trutoopsie mieliśmy jakiś problem z aktualizacją.Telefon do serwisu,serwis siedzi do 9.30 wieczorem ale nie dali rady.8 rano dnia następnego przez teleserwis maszynę przejął serwis niemiecki 8.30 gotowa do pracy.Kolizja,żaden problem,głowica osadzona na pneumatyce sie wypina,ręką nastawiamy,jedziemy dalej itd,itd
Dodane 2 minuty 5 sekundy:
Handluje