Okazje na Allegro
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 10
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 28
Re: Okazje na Allegro
Łukasz jakim cudem udało Ci się tam wejść? Byłem w piątek i wygonili mnie już w bramie, powodu nie podali. Tak tam jest podobno od początku roku, ja tam byłem pierwszy raz od tego czasu.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 31
Podejrzewam, że padło sterowanie i dlatego ktoś wywalił. Mamy u nas dwie avie z 92 na Heidenhain. Nie ma problemu z robieniem w setkach. Ta jest z 99 więc jak rdza jeszcze nie zeżarła tego to geometria powinna być miodzio.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 9
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 9
Nie wiem jak u was ale u nas zaprzyjaźniony właściciel powiedział mi, że weszły takie durne przepisy że złom nie może leżeć bezpośrednio na placu, mimo że ma pod placem wannę ściekową zrobioną. Przyjeżdża złom i jak jest nie wiele do sortowania to ładowarką ładują go do kontenera bezpośrednio a jak jest to max 2 dni i w kontenerze leży. Nie wiem czy to kwestia powiatu bo na dwóch innych jest to samo. Ręce opadają bo i tak było słabo z przydasiami( brak jakiś zakładów przemysłowych itp ) to teraz głupią rurę trzeba dać znać żeby odłożyli ...
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 42
strulkhas pisze:Nie wiem jak u was ale u nas zaprzyjaźniony właściciel powiedział mi, że weszły takie durne przepisy że złom nie może leżeć bezpośrednio na placu
Może leżeć na placu ale plac musi być utwardzony. Znajomy jakiś czas temu właśnie utwardzał plac płytami betonowymi i złom "użytkowy" leżał jak leży bo śmieci to od razu sortował.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 8