Nie twierdzę że jest byle jaka, tylko że bym nie kupił opon tej firmy. Bo właśnie się za bardzo nie znam i mam względne zaufanie jakościowe tylko do kilku firm z największymi tradycjami (wyłączając Pirelli). A jeśli chodzi o parametry użytkowe to zaufanie mam wyłącznie do danych technicznych, które szczęśliwie są obowiązkowe i znormalizowane w prezentacji. I tyle mogę powiedzieć, że to połączenie działa mi bardzo dobrze, bo od kiedy są naklejki "unijne" nie miałem żadnej wtopy z oponami ani trwałościowej ani użytkowej. A wcześniej różnie bywało.
Tak, mam w domu zawsze do 6 rodzajów opon jednocześnie. Więc pewny zasób doświadczeń w kwestii miedzy innymi opon posiadam, mimo że oponiarzem nie jestem.
Mieszkania, przyznaję, nie mam
strikexp pisze: ↑27 kwie 2020, 19:33
A układy umiem projektować. Tylko ja nie jestem alfą i omegą żeby się znać na wszystkim.
No więc KONKRETNIE na czym np z tego co napisałem się znasz i potrafiłbyś zaprojektować i wykonać w normalnym czasie?
Z tym "wychodzeniem lepiej" to byłbym ostrożny, bo ja nawet pierwszego mieszkania nie musiałem kupować wspomagając się kredytem a całe zawodowe życie robię praktycznie to samo. Zaznaczam - w prezencie ani w spadku też nie dostałem.
Nigdy też nie byłem nawet doktorantem a od samego początku pracowałem przede wszystkim jako projektant.
Wszystko to burzy nieco naświetlane przez ciebie aksjomaty