Przeróbka ustrojstwa na CNC
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 191
- Kontakt:
Re: Przeróbka ustrojstwa na CNC
Kostkę można odkręcić a wytaczak przesunąc albo nawet skrócić oprawkę. Wiadomo ze nic co nie jest fabryczne, nigdy nie będzie lepsze, a w buble to se pograj. Jak zwykle wychodzi zawracanie d.
I czemuz to kamar nie kupi sobie jakiejś kurna okumy czy mazaka czy ch wi czego tylko przerabia stare klamoty?
I czemuz to kamar nie kupi sobie jakiejś kurna okumy czy mazaka czy ch wi czego tylko przerabia stare klamoty?
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 9
Jak założy jakiś nowy temat to chętnie zapytam
wyszedłeś z założenia że jak zbudowałeś dużo maszyn to każda kolejna będzie już super. Szkoda tylko że męczył się będzie klient bo zrobiłbyś do siebie to byś sam doszedł do wniosku że to bubel bo przecież krytyki nie przyjmujesz. Ja tam wole sie wzorować na jednych z najlepszych maszyn na świecie niż na swojej jedynej słusznej wizji. Sens tego mojego postu tylko taki że ktoś przeczyta i będzie wiedział żeby tak nie robić.

-
- Kontakt:
Sens jest taki że zawracasz dupę. I nie chodzi tu o krytykę jako taką, ale wychodzisz z podobnego założenia " po co budować w Polsce autostrady, przecież w Berlinie są", po co cokolwiek wymyślać, kombinować itd. Daj se na wstrzymanie i zajmij sie swoim naciskaniem guzika.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 9
Nie chcesz komentarzy to nie wstawiaj na forum. Jest różnica między wymyślaniem a odkrywaniem koła na nowo. Które w dodatku wyszło kwadratowe i upieranie się że może i będzie trzęsło ale jest tanie i i tak do celu dojedzie. Nie wiem skąd pomysł że zajmuje się naciskaniem guzika. Pewnie z Twojej głowy gdzie są same fakty i świetne pomysły :p
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 27
Bartuss jest jak z tego powiedzenia, on płynie do żródła pod prąd bo z prądem to zawsze płyną tylko śmieci.
Ps. Bartuss to miało być dla Twojego dobra żeby przyszły klient chwalił wykonawcę a nie mścił przy każdej innej robocie. Pozostaje tylko liczyć na to że klient jest mało kumaty w obróbce i nie zauważy.

Ps. Bartuss to miało być dla Twojego dobra żeby przyszły klient chwalił wykonawcę a nie mścił przy każdej innej robocie. Pozostaje tylko liczyć na to że klient jest mało kumaty w obróbce i nie zauważy.

-
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Szybciej to porzekadło: Tylko martwe ryby płyną z prądem.
Bartuss ma ekonomiczne maszyny i jego klient na prądzie nie popłynie
Bartuss ma ekonomiczne maszyny i jego klient na prądzie nie popłynie

-
- Kontakt:
Maciuś, nikt cię o zdanie nie pytał, a sądząc po nicku to młody jesteś, a bo ja cie wiem co ty tam z tą swoją okumą robisz? Chyba raczej jako operator, no chyba ze okazyjnie kupiłeś złoma jak ja brothera.
Jest budzet taki a taki i ani okuma ani żaden inny fabryczny sprzęt cnc to nie będzie. A maszynki ode mnie chodzą sobie po całej Polsce i nikt sie nie czepia że coś tam. Było ich 106, przy czym różniaste rozwiązania, wskutek czego malkontentom moge pokazać gest Lichockiej, ewentualnie dosadnie jak ten koleś co płynął kajakiem i odpychał sie patelniami.
O zdanie mozna pytać kamara, tylko że częściej wychodzi przekamarzanie
Jest budzet taki a taki i ani okuma ani żaden inny fabryczny sprzęt cnc to nie będzie. A maszynki ode mnie chodzą sobie po całej Polsce i nikt sie nie czepia że coś tam. Było ich 106, przy czym różniaste rozwiązania, wskutek czego malkontentom moge pokazać gest Lichockiej, ewentualnie dosadnie jak ten koleś co płynął kajakiem i odpychał sie patelniami.
O zdanie mozna pytać kamara, tylko że częściej wychodzi przekamarzanie

-
- Posty w temacie: 170
- Kontakt:
Trochę to Bartek ma racje ostro się odszczekując
Krytyka owszem ale od tych co pokazali ze coś robią i potrafią. Z samego gadania
jak to bym zrobił gdybym robił nic nie wynika. Pokaż jeden z drugim swoje rozwiązania to sobie poużywamy

jak to bym zrobił gdybym robił nic nie wynika. Pokaż jeden z drugim swoje rozwiązania to sobie poużywamy

-
- Kontakt:
I to własnie mam na myśli, ale sam kamar wiesz jak to na naszym kochanym forum jest.
-
- Posty w temacie: 170
- Kontakt:
Wiem, też mam kilku etatowych oponentów co to robią lepiej i na lepszych komponentach
Tylko jak dociskam na pokazanie to albo "ni ma casu" albo klient nie pozwala