IMPULS3 pisze: ↑13 sty 2020, 22:29
kwarc pisze:Ktoś tu napisał że to nie mój temat ........coś mu sie pomieszało .
To Mój temat.
Oj Kwarcu, masz słabą pamięc. Widniejesz jako założyciel tematu bo Twój post był pierwszym którego wydzieliłem z innego tematu dlatego figurujesz jako jego niby założyciel... I niestety taka jest prawda ze sam sobie ten temat zepsułeś gadaniem o niczym i jakąś głupią dyskusją i wyzywaniem innych. Było kilka osób które zabierały głos w tym temacie na temat wzmacniaczy ale nikt nie podejmował tych rozmów więc temat coraz to bardziej schodził na psy. Ja z kolei nie jestem aż tak mocny aby się wypowiadać na te tematy, ale uwierz że jeśli miałbym pytania czy chciał pokazać coś tu swojego to założyłbym nowy temat nawet pod takim samym tytułem niż cokolwiek pisać z dziedziny wzmacniaczy tutaj.
Nie rozumiesz idei forum że są pytający i odpowiadający, bo na zadane Ci pytania zamiast wprost opisać to piszesz monologi atakujace innych użytkowników. Takie podejście jest bez sensu. A już opisywanie jakiś sosów i zapiekanek w temacie elektroniki to istny kabaret. Przemyśl to bo sam robisz sobie krzywdę zniechęcając innych do jakiejkolwiek dyskusji z resztą w każdym swoim temacie jaki założyłeś na tym forum.
Ja nie będę ingerował w te "twoje" tematy, chyba że dalej będziesz obrażał innych to wtedy albo skasuje takie wypowiedzi albo wątek wyląduje w śmietniku bo do tego zmierzasz.
z tym wydzieleniem tematu to faktyczne cos mi w pamieci swita ze tak było .OK ale widać było to na podstawie moich wpisów ,tak ? Wiec czuje sie ojcem tematu .
Co do aktualnych sprzeczek ,rozumiem że podchodzisz do tego bezstronnie z dobrem forum na sercu.
I tu widzisz jest problem bo nie scierpie klamców .
Typ atakuje bezpardonowo i piszczy dopiero jak go sie ostro osaczy. To jest Kłamca . Nie zna tematyki
atakuje na zasadzie a ty mi odpowiedz na pytania .Sorki Stary ale ja jemu nie odpuszcze .
Zauważ jego argumentacje ,to jest zadanie pytania ,jego argumenty polegaja jedynie na zadawaniu pytan .Sam nic nie wie ponaddto "głuchy" wiem to.Nie odpuszcze jemu .
Sorki nie odpuszcze jemu.
Dodane 2 minuty 46 sekundy:
PS ,napisz Jemu żeby odpuścił i jesli przestanie pisać bzdury jakie pisał to bedzie OK.Osobiście to Jest mi obojętny wiec niema problemu.Chodzi o to iż nie mam w sobie uprzedzenia do Niego ,poprostu nie moge być obojetny na jego sciemnianie ,jesli zmodyfikuje cześć wypowiedzi to i Ja sie dostosuje bo nie jest tak zle miedzy nami ,moze byc ok .
Dodane 11 minuty 24 sekundy:
IMPULS3
Moge podjać rozmowe z EMSC np. na temat tego wzmacniacza co on go krytykuje ale oN PYTANIE ,ja odpowiedzi i pytanie i nie moze sie wylamac z odpowiedzi bo inaczej kicha .Szajs .
Dodane 8 minuty 14 sekundy:
==========
A niech sie nie boi ,nie bede latał po forum za jego wypowiedziami

teraz raz to zrobilem dla ostrzezenia ze mozna tak . I pojawił sie wpis admina .Zlewam to.Niemam zamiaru latac za nim i chrzanic jemu tak jak on tu chrzanil . O to chodzi?
to spoko ,niech sobie dziala na forum ,mi nic do tego.
Dodane 6 minuty :
==========================================
Podanie
Co do autorswa tego tematu .
Jeśli administracja uważa iż Nie Jestem Autorem tematu ,prosze o zdjecie Mojego Nicka który autoryzuje ten temat i po problemie .Uznam taką decyzje.
Z poważaniem Kwarc.
Dodane 16 minuty 18 sekundy:
Owszem bywam bardzo emocjonalny w wypowiedziach ale też umiem wyciagnac reke do negocjacji ......
To nic mnie nie boli wyciagnąć reke do kogoś do rozmowy .
Wiec EMSC jeśli chcesz pogadac to jestem ,na razie pogadajmy na tematy bez elektroniki czy innych technologii .
Czyli poprostu pogadajmy z sobą.