Hej!
Reasumując -
1 - nie jesteś w ciemię bity - fajnie że są tacy Kol. na forum
2 - udało się zdemaskować producentów lipnego sterowania - super - ale którzy to są ?
Jako przestroga dla innych - wszyscy czy tylko ten i ów ?
3 - zrobiłeś niezawodne sterowanie - gratulacje.
4 - nie udostępnisz schematu - cóż zrobić
5 - i tak dalej.
Jeżeli coś pominąłem to chętnie uzupełnię.
Co prawda nie tak znowu dawno napisałeś - blad-przy-wycinaniu-ksztaltu-moze-ktos- ... ml#p668043
Ale od tego czasu coś się pewnie zmieniło.
Życzę powodzenie i pozdrawiam.
Niezawodne Sterownanie frezarek CNC
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
Re: Niezawodne Sterownanie frezarek CNC
pokurt...
1 - ty jednak jesteś w ciemię bity... świadczy o tym poziom i merytoryka twojej paplaniny.. i chyba coś ciebie zżera ..
2- jak napiszę kto i co momentalnie dostanę bana... a może wpadną na pomysł aby pociągać mnie po sądach.. kto wie co im wpadnie do głowy, a po co mi takie problemy... już zmarnowałem czas i nerwy... i wystarczy!
3-fakt... do tej pory jest w 100% niezawodne, oby tak dalej
4- a nie udostępnię , bo niby czemu? mozna coś komuś doradzić, ale jeszcze nie słyszałem o takim co tutaj opisał w 100% swoje sterowanie, więc czemu niby ja mam? a i zaraz zaczną kopiować garażowcy i zarabiać, a może kiedyś sam wykorzystam w własnej produkcji sterowań , nic w życiu nie wiadomo... jedynie dałem znajomemu, bo normalny człowiek a nie czepiacz...
5- i... tak sobie idź na powietrze i dotleń się, bo wszystko ciebie gryzie...
Co do linku to dotyczyło mechaniki, a nie elektroniki! , tu wyszła twoja logika i wrodzone czepialstwo..
a śruba wymieniona na większa, więc jest lepiej niż myślisz
niestety musisz przełknąć i nie tylko ty, że są lepsi, bystrzejsi, bardziej wykształceni praktycy, bo z kompletnie z innej gliny... wiem dla wielu Polaków to dość trudne, bo każdy najchętniej utopiłby w łyżce wody każdego zdolniejszego
1 - ty jednak jesteś w ciemię bity... świadczy o tym poziom i merytoryka twojej paplaniny.. i chyba coś ciebie zżera ..
2- jak napiszę kto i co momentalnie dostanę bana... a może wpadną na pomysł aby pociągać mnie po sądach.. kto wie co im wpadnie do głowy, a po co mi takie problemy... już zmarnowałem czas i nerwy... i wystarczy!
3-fakt... do tej pory jest w 100% niezawodne, oby tak dalej
4- a nie udostępnię , bo niby czemu? mozna coś komuś doradzić, ale jeszcze nie słyszałem o takim co tutaj opisał w 100% swoje sterowanie, więc czemu niby ja mam? a i zaraz zaczną kopiować garażowcy i zarabiać, a może kiedyś sam wykorzystam w własnej produkcji sterowań , nic w życiu nie wiadomo... jedynie dałem znajomemu, bo normalny człowiek a nie czepiacz...
5- i... tak sobie idź na powietrze i dotleń się, bo wszystko ciebie gryzie...
Co do linku to dotyczyło mechaniki, a nie elektroniki! , tu wyszła twoja logika i wrodzone czepialstwo..
a śruba wymieniona na większa, więc jest lepiej niż myślisz

niestety musisz przełknąć i nie tylko ty, że są lepsi, bystrzejsi, bardziej wykształceni praktycy, bo z kompletnie z innej gliny... wiem dla wielu Polaków to dość trudne, bo każdy najchętniej utopiłby w łyżce wody każdego zdolniejszego

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
relaxxis pisze:pokurt...
Wiesz co kol. relaxxis ,powinieneś przeprosić i to bez żadnych wezwań do tego .
Dodane 2 godziny 38 minuty 5 sekundy:
relaxxis -zachowałeś się bardzo nikczemnie .
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
relaxxis pisze:wiem dla wielu Polaków to dość trudne, bo każdy najchętniej utopiłby w łyżce wody każdego zdolniejszego
Nie wiem o kim piszesz, być może w takim towarzystwie wyrastałeś- więc pozostaje mi tylko współczuć. Ja i mam nadzieję że inni też, miałem i mam zupełnie innych znajomych przynajmniej w większosci -na szczęście. Gdybyś tak całkiem przypadkowo czytał choćby to forum to wiedziałbyś że jest troszkę inaczej.
relaxxis pisze:4- a nie udostępnię , bo niby czemu? mozna coś komuś doradzić, ale jeszcze nie słyszałem o takim co tutaj opisał w 100% swoje sterowanie, więc czemu niby ja mam? a i zaraz zaczną kopiować garażowcy i zarabiać, a może kiedyś sam wykorzystam w własnej produkcji sterowań , nic w życiu nie wiadomo... jedynie dałem znajomemu, bo normalny człowiek a nie czepiacz...
Ty to piszesz na poważnie?

Przeniosłem ten temat do dzialu na luzie bo ze sterowaniem i elektroniką to on ma tyle wspólnego co ja z lotami w kosmos.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Miałem coś napisać, ale poziom odpowiedzi kolegi relaxxis mnie zniechęcił. Szkoda, że ktoś pojawi się na forum, skorzysta z materiałów w nim zawartych. Skorzysta z pomocy jego użytkowników a później ma takie podejście. Cóż dla niektórych (i jest to coraz szersze zjawisko) wszystko obraca się na wokół pieniędzy i ego. Szkoda bo jako społeczność na tym tracimy tylko. Mimo wszystko nadal uważam, że jeśli umiem komuś pomóc to będę się starał to robić. Tyle w temacie z mojej strony.
Powodzenia wszystkim
Powodzenia wszystkim