Są coś warte i są to płytki do noży
Rozpoznanie frezów i noży tokarskich
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
Re: Rozpoznanie frezów i noży tokarskich
ok dzięki, a tak mniej wiece ile to może być warte PLN.
Bo nawet nie wiem za ile to sprzedać. I czy są to części chodliwe czy raczej rzadko się je zmienia ?
Bo nawet nie wiem za ile to sprzedać. I czy są to części chodliwe czy raczej rzadko się je zmienia ?
-
Hmm jak mam Ci odpowiedzieć. Zależy jak szybko chcesz sprzedać. Na opakowaniach masz symbole, to po nich możesz zidentyfikować ich typ i ceny a te mają spory rozrzut.

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
hehe
, wpisując płytki tokarskie już coś podobnego znalazłem, ale ceny są różne zapewne marka ma znaczenie. Chcial bym szybko i wszystko puścić na raz może być na PW

-
a przeczytałeś ze zrozumieniem co napisałem? Symbole ! Te płytki są co najmniej w trzech wielkościach a na zdjęciu będą podobne do siebie.
-
Od razu lepiej
CNGG 12.... znajdziesz na nie chętnego z całą pewnością poszukaj sobie ofert po tym symbolu lub CNMG
Natomiast N123 są bardzo podobne do MGMN ale czy można wykorzystać zamiennie tego nie wiem. Musiałbym przymierzyć do noża, ale może jest ktoś kto już to przerabiał.

CNGG 12.... znajdziesz na nie chętnego z całą pewnością poszukaj sobie ofert po tym symbolu lub CNMG
Natomiast N123 są bardzo podobne do MGMN ale czy można wykorzystać zamiennie tego nie wiem. Musiałbym przymierzyć do noża, ale może jest ktoś kto już to przerabiał.