instrukcja sterownika GE FANUC 21-T
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
instrukcja sterownika GE FANUC 21-T
Zostałem niedawno przeniesiony na nowe stanowisko i mam obecnie pracować na tokarce Tornado ze sterowaniem Fanuc 21-T, a poprzednio robiłem na sterowaniu sinumeric
W związku z tym potrzebuje wszelkich informacji i instrukcji na temat tego sterowania, poczawszy od znaczenia i funkcji poszczególnych przycisków kacząc na programowaniu.
ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE
W związku z tym potrzebuje wszelkich informacji i instrukcji na temat tego sterowania, poczawszy od znaczenia i funkcji poszczególnych przycisków kacząc na programowaniu.
ZA POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE
Łukaszz
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
FANUK 15-T
Witam,znów mam spory problem,otóż nie potrafie przesunąć konika do materiału.Czy trzeba wpisać odpowiednie adresy w programie, czy mogę zrobic to ręcznie?Maszyna MOIRI-SEIKI.Pozdrawiam.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
hhmmm maszyny nieznam ale na tych co ja robiłem konik sie zwyczajnie odkrecało na 2 subach i przesuwało.. no mozna było jeszce podjechac rewolwerem i tam odspodu w suporcie był otwór w który wchodił taki bolec z konika iii w ten sposób mozna gbyło holowac konik suportem ..puźniej dokrencamy 2 sruby i juz a z programu to tylko wsuń /wysuń pinole
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Re: FANUK 15-T
Spróbuj tego:thomek pisze:Witam,znów mam spory problem,otóż nie potrafie przesunąć konika do materiału.Czy trzeba wpisać odpowiednie adresy w programie, czy mogę zrobic to ręcznie?Maszyna MOIRI-SEIKI.Pozdrawiam.
M25 dojazd konika
M26 odjazd konika