strikexp pisze: ↑18 wrz 2018, 10:47
Poczekamy, zobaczymy jak koledze idzie ten forex gdy dojdzie do jakieś wojny jak np w Iraku
O mojej fantazji nie chce mi się wypowiadać, wystarczy że przeczytałem:
DOHC pisze: ↑18 wrz 2018, 10:00
skoro kolega pracuje w IT, zakładam że skończył jakieś studia więc pewnie bliżej 30 niż 20
Więc jak ktoś ma takie pojęcie o IT to nawet nie warto wdawać się w dyskusję.
...
Stwierdzenie którego używasz za każdym razem jak brakuje Ci argumentu.
Mam do czynienia z ludźmi związanymi z IT, wiem ile miesięcy trwa projekt typu VOD ile jest w to zaangażowanych osób do samych testów , do kodowania itd itp. Ty piszesz że wyceniasz sam takie tematy, no chyba że Twoje IT to instalacja wtyczek do wordpressa a nie kreowanie rozwiązań uszytych pod klienta. Wiem jakie mają problemy ludzie którzy coś znaczą w swoich firmach IT (brak czasu i czy wybrać q7 czy x6 do wynajmu długoterminowego). Ty w żadnym punkcie nie piszesz nic konkretnego, same ogólniki, jak rozumiem studiów nie masz tylko jesteś za***iście zdolnym informatykiem samoukiem którego nikt nie chce zatrudnić na stałe (piszesz że wystawiasz faktury). Nie lubię tego robić ale w Twoim przypadku aż ciśnie się na usta że po prostu kłamiesz.
Zarejestrowałeś się 536 dni temu i w tym czasie 1859 postów, prawie 3,5 posta dziennie, imponujące kiedy Ty masz czas na pracę i doszkalanie się ?
Piszę o tym wszystkim w zasadzie tylko dlatego że pisałeś człowiekowi (IMPULS) że jest beznadziejnym przedsiębiorcą, takie teksty szczególnie drażnią gdy rzuca je osoba która
NIC nie pokazała i w zasadzie nic nie zrobiła. Proponuje nabrać odrobinę pokory i szacunku do ludzi.
Pozdrawiam