Nowa odsłona forum
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
Re: Nowa odsłona forum
na starym forum była edycja i to dużo wstecz, świat się nie zawalił, wszyscy przeżyli a tu pieprzenie na kilka stron co to będzie jak będzie czy nie będzie... 

I don't like principles, I prefer prejudices
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Właśnie jeden z Kolegów odkrył błąd
Pokrzaczyło kody w jednym z istotniejszych tematów pisanie-g-code-pod-linuxcnc-t33097.html
kod który jest w okienkach KOD jest błędnie wyświetlany np. zamiast nawiasów są jakieś krzaki
ma być
g0 z-[#<dlugosc_czopu>-0.5] x[#<srednica_walka_do_fazki> - #<glebokosc_fazki_walka>] ( dojazd do fazki na fi #<srednica_walka_do_fazki>)
a jest
g0 z-[#<dlugosc_czopu>-0.5] x[#<srednica_walka_do_fazki> - #<glebokosc_fazki_walka>] ( dojazd do fazki na fi #<srednica_walka_do_fazki>)
Pokrzaczyło kody w jednym z istotniejszych tematów pisanie-g-code-pod-linuxcnc-t33097.html
kod który jest w okienkach KOD jest błędnie wyświetlany np. zamiast nawiasów są jakieś krzaki
ma być
a jest
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
W tym temacie błędy już zostały poprawione. W innych tematach z błędnym kodowaniem dzisiaj wieczorem jak będzie mniej ludzi na forum zostanie uruchomiony odpowiedni skrypt, który ponaprawia te błędy
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
rc36 pisze:Będą miniaturki sprzedawanych towarów w dziale giełda, tak jak było kiedyś?
Będą już niedługo. Pracujemy nad tym.
Dodane 1 minuta 29 sekundy:
pioterek pisze:Wie ktoś może gdzie się podziały moje ulubione tematy?
Czy to było włączone? Bo jakoś nie przypominam sobie tej funkcji na forum.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Było kiedyś takie coś co można było zaznaczyć przy każdym wpisie w tym miejscu gdzie teraz włącza się cytat, cytat selektywny i zgłoś ten post. Miałem kilka zaznaczonych starych tematów które mi się podobały i takie których nie miałem czasu przeczytać i zostawiłem je sobie na kiedyś. Myślałem, że to gdzieś zostało przeniesione, ale nie mogę się doszukać.