Mach2
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
a jaki komunikat wyskakuje ci po przyciśnięciu reset - powinien wyskoczyć komunikat obok z prawej strony przycisku czerwonego ?
- Załączniki
-
- komunikat.jpg (16.5 KiB) Przejrzano 1501 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 4
Nie wyskakuje żaden komunikat.a jaki komunikat wyskakuje ci po przyciśnięciu reset
Jeśli otwieram toczenie mach2turn to reseteje się bez problemu i jest Ok tylko toczenie jest po angielsku i tak sobie mysleże ten ktos kto spalszczał coś zepsuł ?
Sterownik jest Ok
[ Dodano: 2007-02-14, 08:08 ]
Czy ten error nie jest komunikatem?
[ Dodano: 2007-02-14, 08:28 ]
Dodam inne fotki ustawienia programu tylko jakie?
[ Dodano: 2007-02-22, 21:17 ]
W końcu doszedłem czemu ta wredna kontrolka nie chciała zaświecić na zielono trzeba było zewrzeć styki od przycisku stop bo jeszcze nie były połączone
Trzeba było mi powiedzieć, że trzeba otworzyć okno diagnostyka i zobaczyć czy gdzieś nie świeci sie lampka czerwona, baa nawet mrugała

- Załączniki
-
- Mach.JPG (48.92 KiB) Przejrzano 334 razy
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Witam, pewnie mnie wyśmiejecie za głupie pytanie, ale trudno. Otóż nie wiem czy Mach 2 obsługuje 3D, to raz. Drugie to mam pytanie czy program ten obsłuży mi każdy ploter a dokładnie ten
Firma mi proponuje WinPc-Nc Economy Jak wiadomo ten program obsługuje tylko 2.5D a cena jego jest wyższa od Mach2. Mam jeszcze jedną prośbę czy jest ktoś z okolic Poznania, kto mógłby mnie podszkolić w tym programie.
Pozdrawiam daras
Firma mi proponuje WinPc-Nc Economy Jak wiadomo ten program obsługuje tylko 2.5D a cena jego jest wyższa od Mach2. Mam jeszcze jedną prośbę czy jest ktoś z okolic Poznania, kto mógłby mnie podszkolić w tym programie.
Pozdrawiam daras