To już nie będziesz przechodził na macha ?

Jak bym miał na macha przejść to z miejsca zmieniam profil hobby
Szkoda na to czasu. Do niczego nikogo nie przekonasz. Kijem rzeki nie zawrócisz. Dawno przestałem się silić na takie tłumaczenia
Witam, wgrałem tego subika i wali on mi takim oto błędem:kamar pisze: ↑19 sty 2018, 18:55Kod: Zaznacz cały
( ------------------------------ ) ( O B R O T N I C A ) ( ------------------------------ ) ( Kamar ) ( Time-stamp: <2018-01-19 08:41> ) ( ------------------------------ ) o<obrotnica> sub #<liczba_operacji> = #1 (=10 liczba operacji) #<kat> = #2 (=36 kąt) #<glebokosc> = #3 (=-5 głębokość) #<skok> = #4 (=1 skok) #<x_poczatek> = #5 (=0 X początkowy) #<x_koniec> = #6 (=5 X końcowy) #<z_poczatek> = #7 (=0 Z początkowy) #<z_koniec> = #8 (=-15 Z końcowy) #<predkoscX> = #9 (=20 prędkość X) #<predkoscZ> = #10 (=100 prędkość Z) #<nr_pierwszej_operacji> = #11 (=1 nr pierwszej operacji) ( ------------------------------ ) #<operacja> = 0 #<c_poczatkowe> = [[#<nr_pierwszej_operacji> - 1] * #<kat>] #<akt_glebokosc> = 0 g0 z#<z_poczatek> g0 x#<x_poczatek> c#<c_poczatkowe> G61 m3 s1 o100 while [#<operacja> lt #<liczba_operacji>] g0 c[#<c_poczatkowe> + [#<operacja> * #<kat>]] o200 while [#<akt_glebokosc> gt #<glebokosc>] #<akt_glebokosc> = [#<akt_glebokosc> - #<skok>] o201 if [#<akt_glebokosc> lt #<glebokosc>] #<akt_glebokosc> = #<glebokosc> o201 endif ( --- tu operacja --- ) g1 x#<akt_glebokosc> f#<predkoscX> z#<z_koniec> f#<predkoscZ> g0 x#<x_poczatek> z#<z_poczatek> ( --- koniec operacji --- ) o200 endwhile #<operacja> = [#<operacja> + 1] #<akt_glebokosc> = 0 g0 z2 o100 endwhile m5 o<obrotnica> endsub