Chińskie DRO
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 11
Re: Chińskie DRO
Poszedłem sprawdzić i u mnie po włączeniu zasilania ten przycisk działa potem zatwierdzenie- enter i wyświetlają się jakieś parametry.
Może ktoś inny ma i napisze jak u niego jest.
Może ktoś inny ma i napisze jak u niego jest.
-
Zebyś nie miał problemu bo mnie chińczyk się pytał do czego będzie zastosowane latche czy mill,ty masz instrukcję do frezarki.
MIll jak się nie mylę to frezarka.
Ktoś gdzieś pisał że są typowe do tokarki -frezarki i uniwersalne.
Ale wejście do menu gdzieś będzie,przespać się i na spokojnie ogarnąć
W tym wypadku pytaj chińczyka
MIll jak się nie mylę to frezarka.
Ktoś gdzieś pisał że są typowe do tokarki -frezarki i uniwersalne.
Ale wejście do menu gdzieś będzie,przespać się i na spokojnie ogarnąć
W tym wypadku pytaj chińczyka
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
Żeby zmienić ten parametr trzeba zrobić tak: https://youtu.be/t6X89O5mPQI
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 27
Wielkie dzięki kolego za film jak tylko wrócę do domu to sprawdzę czy u mnie działa. W sumie to też tak próbowałem wczoraj ale coś może robilem źle.Staszek 83 pisze: ↑10 sty 2018, 09:39Żeby zmienić ten parametr trzeba zrobić tak: https://youtu.be/t6X89O5mPQI
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 27
Staszek 83 Wielkie dzięki teraz działa. A chińczyk odpisał mi tak "If you saw the video, and do it, the dro can work for your lathe.
The mill 3 does not matter,the mill 3 just like "hello", "bye" " Czyli według niego to MILL 3 to jest tylko powitanie sam chyba nie wie co sprzedaje.Jeszce mi film wysłał ze podczas włączania nacisnąć "." i w opcji xyz-res zmienić na 10.0 i już do tokarki ma być
Jeszce raz wielkie dzięki Staszek 83. A coś tam jeszcze trzeba przestawić aby dobrze działało z tokarką?
The mill 3 does not matter,the mill 3 just like "hello", "bye" " Czyli według niego to MILL 3 to jest tylko powitanie sam chyba nie wie co sprzedaje.Jeszce mi film wysłał ze podczas włączania nacisnąć "." i w opcji xyz-res zmienić na 10.0 i już do tokarki ma być

-
ja jak montowałem sprawdzałem w którą stronę jest plus-dodaje i minus ujmuje ,a potem się okazała że mogłem montować jak mi pasowało bo w parametrach mogłem zamienić .Sprawdz tylko oś Y nawet na stole dokładając czujnik czy jak przesuniesz np.o 0.1mm na wyświetlaczu będziesz miał 0,2 mm