Nowa odsłona forum
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 73
Re: Nowa odsłona forum
To nie korzystajcie z nowatorskiej techniki np. komputerów PC/laptops/tablets & exteceras.
Ale ja to się na niczym nie znam, czytać też nie bardzo - Art Tech Design
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 3
Niee...Chaos.Wroccie do starszej wersji.Jest totalna lipa.Pisze odpowiedzi postu,wcina mi po paru minutach jak wyjde zapalic szluga i zastanowic sie np czy Yarec jest trzezwy czy nawalony.
Zdjecia to koszmar aby dolaczac..cytaty poprzednich postow tez porazka... Ta "modernizacja" tego forum to nieporozumienie....A szkoda..tak fajnie było
Zdjecia to koszmar aby dolaczac..cytaty poprzednich postow tez porazka... Ta "modernizacja" tego forum to nieporozumienie....A szkoda..tak fajnie było
-
Avalyah pisze:forum kiedyś siłą rzeczy musiało wyjść z epoki kamienia łupanego.
oczywiście ! - przy użyciu młyna kulowego

-
jeden opis zmieniliście (autora na: Post napisał: Yarec ) = dało radę, ale tego na foto już nie ?

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Zgadza się jak na pisał, to wszędzie równo, a nie w jednym miejscu, że napisał, a w innym, że autor, chociaż wiadomo, że musiał napisać. Lepiej jak jest napisane jak jest niż jak wiadomo, bo nie każdemu wiadomo co wiadomo.
A wiadomo co z tym cholernym transferem w trybie edycji postów? Ja tam nie będę wchodził do puki ten transfer nie zostanie wyzerowany i przestanie coś ściągać. żeby to chociaż wiadomo było co to ściąga i był jakiś wgląd w sytuację, a nie tylko na licznik, ale lepiej to to zlikwidować te ściąganie.
A wiadomo co z tym cholernym transferem w trybie edycji postów? Ja tam nie będę wchodził do puki ten transfer nie zostanie wyzerowany i przestanie coś ściągać. żeby to chociaż wiadomo było co to ściąga i był jakiś wgląd w sytuację, a nie tylko na licznik, ale lepiej to to zlikwidować te ściąganie.
-
pioterek - ale żeś się zawzioł na ten transferek, zostaniesz: "Naczelnym Defetystą Portalu" . 

-
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Nie wiem, czy ktoś wspominał, ale dodawanie avatara z pliku nie działa.
Po pierwsze jeśli awatar ma za duże wymiary, to nie wiadomo, o ile.

Po drugie - nawet dodanie pliku jpg w wymiarach rzędu 100-300px nie powoduje jego wyświetlenia w okienku.

Po pierwsze jeśli awatar ma za duże wymiary, to nie wiadomo, o ile.

Po drugie - nawet dodanie pliku jpg w wymiarach rzędu 100-300px nie powoduje jego wyświetlenia w okienku.