Zakup narzędzi pomiarowych...
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
Mam już ho, ho.. zwykły noniuszowy, i nic się nie dzieje. W porównaniu z suwmiarką, tu przy mierzeniu nie występują siły poprzeczne do prowadnicy jak od zaciskanych na detalu szczęk suwmiarki, wiec nie ma się co ustawiać ukośnie do noniusza, i psuć czy wyrabiać.
Poszukaj tylko taki z końcówką prowadnicy z węglikowej płytki (jak w mikrometrach), podobnie jak w moim poczciwym "Штангенглубиномере ШГ-160" kupionym "od Ruskich" jeszcze za poprzedniego ustroju..

Poszukaj tylko taki z końcówką prowadnicy z węglikowej płytki (jak w mikrometrach), podobnie jak w moim poczciwym "Штангенглубиномере ШГ-160" kupionym "od Ruskich" jeszcze za poprzedniego ustroju..

Ostatnio zmieniony 04 sty 2015, 00:07 przez RomanJ4, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Re: Zakup narzędzi pomiarowych...
Jestem klientem firmy Zoller ********, która specjalizuje się w wytwarzaniu maszyn do pomiaru i ustawiania narzędzi skrawających, a także ich kontroli. W ich asortymencie można znaleźć przyrządy do ustawiania narzędzi skrawających. To profesjonaliści dbający o każdy detal.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Zakup narzędzi pomiarowych...
Przeczytaj Regulamin Forum.Franek74 pisze: ↑23 lis 2017, 13:57Jestem klientem firmy Zoller ********, która specjalizuje się w wytwarzaniu maszyn do pomiaru i ustawiania narzędzi skrawających, a także ich kontroli. W ich asortymencie można znaleźć przyrządy do ustawiania narzędzi skrawających. To profesjonaliści dbający o każdy detal.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki