Nowa odsłona forum
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
Re: Nowa odsłona forum
jezeli chodzi o pobranie zdjecia, ktore jest jako zalacznik dodane to faktycznie jest problem, dzisiaj postaram sie go rozwiazac, jezeli chodzi o pozostale zalaczniki to pobiera, jezeli problem wystepuje z plikiem o jakims rozszezeniu to prosze o informacjeclubber84 pisze: ↑08 lis 2017, 01:03wyoblenie-stali-t88923.html#p619360
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Z ciekawości sprawdziłem jak to wygląda po naprawie. Pliki dalej nie istnieją. Sprawdziłem na kilku przykładach.xeon235 pisze: ↑07 lis 2017, 22:35Pliki dxf, dwg powinne być możliwe już do pobrania, jezeli przy jakims zalaczniku bedzie informacja ze jest niedostepny to prosze o informacje - przywroce ich mozliwosc pobierania/dodawaniaarunia2735 pisze: ↑07 lis 2017, 22:28Wszystko bardzo czytelne. Mam nadzieję, że dostęp do plików też będzie poprawiony. Własnie dziś szukałem plików w formacie DXF, kilka zdążyłem pobrać, a po zmianie mówi mi, że pliki nie będą dostępne. Szkoda by utracić dostęp do tak dużej biblioteki.
- Załączniki
-
- strona.jpg (222.32 KiB) Przejrzano 1040 razy
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
jak klikniesz w nazwe obrazka to przejdziesz do obrazka (nie wszystkie obrazki dodane jako zalacznik maja miniaturke), tak samo po kliknieciu w dxf pobierze ci sie
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
No właśnie tak to nie działa, podaje mi, że wybrany załącznik nie istnieje. Tak jest w większości DXF. Wybrałem załącznik, który wczoraj pobrałem.
- Załączniki
-
- strona2.png (167.4 KiB) Przejrzano 1036 razy
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Szkoda, że nie zdecydowaliście się na fonty szeryfowe (czyli z "ogonkami") - bo są one zdecydowanie lepsze i szybsze przy czytaniu tekstów. A fora z natury są tekstowe. Choć rozumiem ideę trzymania się fontu który jest bardziej "mechaniczny" w swojej naturze. I tak dobrze, że nie pismem technicznym.