Recenzja (Przestroga) tanie-cnc model Super Hobby Line V2.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 20
Wyprodukuj lepsze, sprzedawaj taniej i koniecznie wymagaj od klientajanuszd pisze:Sprzedając zabawki ludziom którzy biorą dotacje na działalność, tylko szkodzisz. Takie moje zdanie.
Taki sprzęt powinien być sprzedawany w sklepie modelarskim a nie udawać coś związanego z przemysłem i świadczeniem usług. Ciekawe jaki procent zakupów idzie właśnie z dotacji, taki to wolny rynek...
Po prostu jedziesz na tym że ludzie wydają nie swoją kasę, i dodatkowo są nieświadomi bo jak ktoś nie miał do czynienia z cnc i zobaczy wyfrezowany łeb konia, to myśli że coś z tego sprzętu będzie.
oswiadczenia, ze kupuje za swoje, nie z dotacji

q
-
- Posty w temacie: 20
-
- Posty w temacie: 13
- Kontakt:
owszem mylisz sie, w tej cenie mozna wyprodukowac jedynie babola, a czy dla swietego spokoju nie lepiej zrobic to porzadnie, nawet do swojego obecnego zarobku dolozyc koszty części?oprawcafotografii pisze:Myle sie?
Sam jestes przykładem goscia ktory chciał zaoszczedzic na częsciach w 2007 roku to bylo jakos - uparles sie na trapezowki na nakretkach z igusa plastikowych i jeszcze to mialo chodzic na sucho, i chociaz mowiłem ze to nie wypali to sie uparleś, a teraz jezdzisz po mnie przy kazdej okazji bo pod obudowy łozysk podkładalem papier scierny zeby znaleśc jak najlepsze połozenie dla owych krzywych trapezowek, notabene trapezowka 16x4 o dlugosci 2m zawsze będzie skakać, a chciałes 6m/min, a na sucho wydolio ledwo połtora / min.
długo zamierzasz jeszcze mi truc dupę swoimi krzywymi trapezowkami w swoim pomysle, ktory okazal sie niewypałem?
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Re: Recenzja (Przestroga) tanie-cnc model Super Hobby Line V
Wszystkie rozmowy nagrywasz? Informujesz, że rozmowa jest rejestrowana i będzie udostępniana bez zgody nagrywanego?tanie-cnc pisze: https://youtu.be/YYOsVG8prX4
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ