Budowa wycinarki plazmowej 120 x 80
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 24
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 71
Jedna z pierwszych rzeczy wykonanych na plazmie działa nawet nawet 
https://youtu.be/6H4uve7TSAk
https://youtu.be/uR-4bhZhZEc
Panowie potrzebuję małej pomocy. Ponieważ nie jestem mistrzem angielskiego..
Chcę kupić licencję SheetCama, i trzeba tam podać jakiś nr VAT. Znalazłem numer Polski, jednak po jego wpisaniu wyskakuje że jest źle. Jak należy to wypełnić gdy ja nie posiadam żadnej firmy. Chcę kupić jako osoba prywatna.

https://youtu.be/6H4uve7TSAk
https://youtu.be/uR-4bhZhZEc
Panowie potrzebuję małej pomocy. Ponieważ nie jestem mistrzem angielskiego..
Chcę kupić licencję SheetCama, i trzeba tam podać jakiś nr VAT. Znalazłem numer Polski, jednak po jego wpisaniu wyskakuje że jest źle. Jak należy to wypełnić gdy ja nie posiadam żadnej firmy. Chcę kupić jako osoba prywatna.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 6
-
Napisałem do nich i czekam na odpowiedź. Jednak coś gdzieś wyczytałem że jak się nie ma firmy to powinienem wpisać PL i swój NIP.
Dzwoniłem do urzędu skarbowego powiedziano mi że nie mogę wypełnić tego pola jako osoba prywatna he
------------------------------------------------------------------------------------------
05,02,2017
Z powodu że musiałem robić wanne bo jest niesamowity syf po cięciu, dodatkowo myśle jak zrobić wyciąg, dokończyłem robienie szlifierki taśmowej dla znajomego. Będzie wyglądało to tak. Nie jestem mistrzem projektowania pięknych i obłych rzeczy jakoś tak wyszło.

Dzwoniłem do urzędu skarbowego powiedziano mi że nie mogę wypełnić tego pola jako osoba prywatna he
------------------------------------------------------------------------------------------
05,02,2017
Z powodu że musiałem robić wanne bo jest niesamowity syf po cięciu, dodatkowo myśle jak zrobić wyciąg, dokończyłem robienie szlifierki taśmowej dla znajomego. Będzie wyglądało to tak. Nie jestem mistrzem projektowania pięknych i obłych rzeczy jakoś tak wyszło.

-
Jak mogę coś doradzić trochę zrobiłem takich rzeczy i dobrze jest kupić koło gumowe np z makteka koszt 250 zł i można na tym cuda robić ma nacięcia odprowqdzajace to całe dziadostwo i nie niszczy pasów tak ocYwiscie zależy ile kto użytkuje ale to jest dobra opcja przykladowo gritt cały tajniki w tym kole a reszta to silnik i parę naciągow
-
Nie wiem może źle szukam ale najtańsze jakie znalazłem to za 500zł i to dość duże bo 200x75.creattine1 pisze:Jak mogę coś doradzić trochę zrobiłem takich rzeczy i dobrze jest kupić koło gumowe np z makteka koszt 250 zł i można na tym cuda robić ma nacięcia odprowqdzajace to całe dziadostwo i nie niszczy pasów tak ocYwiscie zależy ile kto użytkuje ale to jest dobra opcja przykladowo gritt cały tajniki w tym kole a reszta to silnik i parę naciągow
Rozumiem wszystko tylko najgorsze jest jak klientowi tłumaczysz że same koło kosztuje 500zł to odrazu mówi że chce poliamid bo też działa. Znajomy który produkuje noże i szlifierka chodzi 6dni w tygodniu po kilka godzin dziennie, ma poliamidowe fi100 i powiem tobie że jest zadowolony, po już nie wiem 2 czy iluś latach dalej jest w bardzo dobrym stanie.
-
-
Wczoraj uszczelniałem wanne silikonem, pomalowałem, zadowolony napełniam i co i cieknie w rogu... I znów sajlikon malowanie nitowanie jutro napełnianie he tak to jest jak się odrazu nie zrobi dobrze tylko wpierw miałem wstawić samą wanne aby syf na ziemie nie leciał a teraz uszczelnianie aby wodą napełnić bo syf jest niesamowity...

[ Dodano: 2017-02-08, 11:27 ]
Witam
Panowie po wgraniu licencji w sheetcam nie wiem czy to wogóle ma co wspólnego ale po zrobieniu pliku i wgraniu go do mach3, wyskakuje komunikat i nie może przejść lini kodu G53, wcześniej było wszystko dobrze raptownie taki komunikat i nie wiem co zrobić..
Porównując wcześniejsze kody wszystko wygląda tak samo

[ Dodano: 2017-02-08, 11:27 ]
Witam
Panowie po wgraniu licencji w sheetcam nie wiem czy to wogóle ma co wspólnego ale po zrobieniu pliku i wgraniu go do mach3, wyskakuje komunikat i nie może przejść lini kodu G53, wcześniej było wszystko dobrze raptownie taki komunikat i nie wiem co zrobić..
Porównując wcześniejsze kody wszystko wygląda tak samo