Cieszę się, że spelniłem Twoje oczekiwania. Szkoda tylko, że nie otrzymałem od Ciebie żadnej konstruktywnej krytyki, a jedynie bezpodstawne przytyki. Czasem trzeba się dopasować do rozmówcy.upanie pisze:No właśnie pięknie potwierdzasz to co napisałem.
Recenzja (Przestroga) tanie-cnc model Super Hobby Line V2.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Szanuj innych i nie obrzucaj inwektywami tych co mają inne zdanie niż twoje.tomar666 pisze:Jesteś typowym przykladem cebulaka przypierdalka więc ciagnij się i nie zanudzaj innych swoją egzystencja.
Narzuciłeś ciekawy temat uzdatniania taniej konstrukcji to się tego tematu trzymaj.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 13
- Kontakt:
Będę się starałpitsa pisze:Szanuj innych i nie obrzucaj inwektywami tych co mają inne zdanie niż twoje.tomar666 pisze:Jesteś typowym przykladem cebulaka przypierdalka więc ciagnij się i nie zanudzaj innych swoją egzystencja.
Narzuciłeś ciekawy temat uzdatniania taniej konstrukcji to się tego tematu trzymaj.

Przykre jest jednak gdy ktoś z góry zakłada że jestem cwaniaczkiem który wyłudza kasę. Jakby niebpatrzył w tym kontekście "cwaniaczek" to też inwektywa.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
kupiłeś, wtopiłeś nie pierwszy jak już na forum było pisane, teraz modernizujesz bardziej naprawiasz i tego się trzymaj, nie ma co się spinać i na zaczepki reagować, niektóre posty mniej głęboko w poważaniu, ani Tobie nie szkodzą ani nic nie wnoszą także zlew na to, może co niektórzy zazdroszczą? nie wiem.
Powodzenia, bo idziesz w dobrą stronę.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
- Kontakt:
Dzięki serdecznedance1 pisze:kupiłeś, wtopiłeś nie pierwszy jak już na forum było pisane, teraz modernizujesz bardziej naprawiasz i tego się trzymaj, nie ma co się spinać i na zaczepki reagować, niektóre posty mniej głęboko w poważaniu, ani Tobie nie szkodzą ani nic nie wnoszą także zlew na to, może co niektórzy zazdroszczą? nie wiem.

-
- Kontakt:
To 17m/min to najszybciej co udało mi się osiągnąć bez zacinania się maszyny. Realnie liczę na pracę do 5m/min i to będzie wielki sukces. Silniki sa pozotawione bez zmian czyli 3A 3Nm. Tak samo sterownik, ale ten będę za jakiś czas wymieniał. Paski HTD m5 15 pracują na ośkach w lożyskach samonastawnych plus ośki z wałka precyzyjnego fi 12. Generalnie całość to jede wielkie druciarstwo ale na razie działa. Z biegiem czasu będę dorabial części lepszej jakości i jakoś to będziegrg12 pisze:Mógłbyś więcej napisać co zrobiłeś z tymi paskami? Bo same paski chyba nie spowodowały wzrostu prędkości max. z 0.2m/min do 17m/min? A o wymianie śrub i silników nie wspominasz...

[ Dodano: 2017-02-05, 14:29 ]
I widzisz czyli potrafisz normalnie się odezwaćupanie pisze: tomar666 naprawiaj, modernizuj, pytaj itp tylko nie obrażaj nikogo kto ma inne zdanie niż Twoje bo większości odechciewa się tego czytać nie mówiąc już o pomocy.