Czy dostałem używkę ?
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 5
Czy dostałem używkę ?
Witam kolegów,
w końcu zakupiłem tytanka w zestawie z zx7016 ale nie dają mi spokoju dwa fakty.
Pierwszy że tokareczka przyjechała rozkonserwowana a "zośka" poskładana. Drugi na pudle z tokarki kartka powód niedoręczenia rezygnacja 28.10.
Pytanie do kogoś kto kupował w firmie Metal-Technics czy sprzedawca dekonserwuje przed wysyłką czy też dostałem tokarkę z zwrotu?
pozdrawiam
w końcu zakupiłem tytanka w zestawie z zx7016 ale nie dają mi spokoju dwa fakty.
Pierwszy że tokareczka przyjechała rozkonserwowana a "zośka" poskładana. Drugi na pudle z tokarki kartka powód niedoręczenia rezygnacja 28.10.
Pytanie do kogoś kto kupował w firmie Metal-Technics czy sprzedawca dekonserwuje przed wysyłką czy też dostałem tokarkę z zwrotu?
pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Niestety mylisz się. Jest to zdjęcie wnętrza wrzeciennika, łożyska są smarowane rozbryzgowo więc osłona by go szybciej wykończyłaqbus1981 pisze:....zdjęcie nr 2 brak osłony łożyska w tym przypadku boję się że łożysko szybko może zakończyć swój żywioł chyba że się mylę ?

Moim zdaniem najpierw lektura co jest objęte "gwarancją" potem na forum jak przygotować ją do pracy i jaaaazda

-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 5
@mag999
Można prosić o opis jak to sprawdzić ?
Mam czujnik zegarowy ale nie mam żadnego wałka wzorcowego.
@rdarek
Lektura była przeczytana przed zakupem także wiem że trzeba doczyścić
Co do gwarancji to gdzie to można przeczytać ?
Jedyne informacje jakie pamiętam to gdyby była ostro geometria nie tak to wtedy ale co innego jest "na gwarancji" ?
Można prosić o opis jak to sprawdzić ?
Mam czujnik zegarowy ale nie mam żadnego wałka wzorcowego.
@rdarek
Lektura była przeczytana przed zakupem także wiem że trzeba doczyścić

Co do gwarancji to gdzie to można przeczytać ?
Jedyne informacje jakie pamiętam to gdyby była ostro geometria nie tak to wtedy ale co innego jest "na gwarancji" ?