szlifierka narzędziowa
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
ALZ : to ze twoj podwykonawca jest "upierdliwy" i "wkur..." to nic zlego. Poprostu typ ma taki charakter. Ja mam jednak pytanie do ciebie - czy jestes zawsze wobec niegoi mily i dziekujesz mu za usluge ? Z cierpliwoscia wysluchujesz jego obelg i marudzenia ? Czy cieszysz sie jak dzieciak kiedy wreszcie bierze sie za robote i szlifuje ci krazka ?
Mam taka rade dla Ciebie, najpierw daj mu robote, ale za duzo do niego bnie gadaj. A pozniej jak ja zrobi to nie wazne czy dobrze niewazne czy zle to i tak go "opier..." ze zle i ze jestes niezadowolony. Pozniej rzuc mu pieniedzmi w twarz ( albo w jego kierunku ) i wyjdz bez slowa wkur... Rozumiesz ? Psychologia. Nastepnym razem bedzie milszy. Nauczyles go tego sam, osobiscie. To stary dobrze obcykany schemat.
Mam taka rade dla Ciebie, najpierw daj mu robote, ale za duzo do niego bnie gadaj. A pozniej jak ja zrobi to nie wazne czy dobrze niewazne czy zle to i tak go "opier..." ze zle i ze jestes niezadowolony. Pozniej rzuc mu pieniedzmi w twarz ( albo w jego kierunku ) i wyjdz bez slowa wkur... Rozumiesz ? Psychologia. Nastepnym razem bedzie milszy. Nauczyles go tego sam, osobiscie. To stary dobrze obcykany schemat.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 14
To żeś mu doradził. Nie powinno się nikomu żle życzyc ale chyba zasługujesz na takie samo potraktowanie.... Skąd się biorą tacy ludzie????InzSpawalnik pisze:Mam taka rade dla Ciebie, najpierw daj mu robote, ale za duzo do niego bnie gadaj. A pozniej jak ja zrobi to nie wazne czy dobrze niewazne czy zle to i tak go "opier..." ze zle i ze jestes niezadowolony. Pozniej rzuc mu pieniedzmi w twarz ( albo w jego kierunku ) i wyjdz bez slowa wkur... Rozumiesz ? Psychologia. Nastepnym razem bedzie milszy. Nauczyles go tego sam, osobiscie. To stary dobrze obcykany schemat.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
- Kontakt:
Większość opisywanych przez Was sposobów próbowałem, ale robię się coraz starszy i coraz bardziej leniwy i chciałem pójść na skróty. Obrabiarki to raczej oglądałem niż na nich robiłem więc nie miałem zielonego pojęcia że taki problem może wyjść z taką pierdołką. Jutro złożę zamówienie do Zwickera, tanio nie będzie ale zrobią, a ja będę miał pewność że jest idealnie. Indywidualnie pasowane dystanse będą po staremu - płyta, tusz i skrobak 

-
- Posty w temacie: 7