PS. vf750, fajny motorek robiłem w tamtym roku koledze oil moda, sporo poprawia, polecam.
PS. 25NM w napięciu wstępnym to jest bardzo dużo...
zauważ ze moment jest tez mniej wiecej podobny co w motorku podają nie widze sensacji .szopenn pisze:PS. 25NM w napięciu wstępnym to jest bardzo dużo...
Dziekuje za pomysł coś będe kombinował z Z1.szopenn pisze:Maktek jak z nimi gadałem to mnie zniechęcili, poprosiłem o dokumentacje techniczną większej tokarki to powiedzieli że nie, dlaczego - bo nie, bo my wszystko odpowiemy... a jak zacząłem pytać to się nagle okazało "że dziura we wrzecionie większa", wkurzyli mnie i nie kupiłem u nich.
Pewnie mój techmig też jest skrobany siekierą ale nawet tam nie zaglądam, nie chce się denerwować, toczy to toczy, w swoim czasie może wymieni się na coś lepszego.
A jeśli chodzi o lepszych importerów, to w niemczech sprzedają hollzman i bernardo, no to te możesz kupić, tylko znowuż dla mnie wadą jest brak skrzynki przekładniowej, ale skąd też wiadomo, że to nie jest to samo?
I panowie spokojnie, jeśli maktek wam nie da tych wałków, to rozebrać - to jest prosta tokarka, i przedłużyć sobie ten wałek tak jak mówiłem, wytoczyć dystans ciasno pasowny, przypunktować go migomatem i będzie wszystko dobrze.