a tam wymyslace pierdy, ja dopiero co jedną maszyne skonczyłem i męczę kolejną, i jeszcze jakis projekt plazmy mam zrobic, whisky samo dzisiaj przyjechalo hehe
sie tam kamary zachwycają swoim 2,5 d
no zapewne lepsze to niz kiedyś, zanim nie miałes kamarze maszyn sterowanych hehe, ale do pełnej elastycznosci jeszcze daleko, zwłąszcza ze uparta linuxowa bestia, tez czasem stosuję linuxa, ale to nie znaczy ze uwazam go za naj, bo jest prosty w obsłudze i za friko, jednakze ma swoje ograniczenia, a przełączanie partycji mi troche nie po drodze, owszem koda 3 osiowego z fanuca połknie, ale konfiguracji 5 osiowej jescze nie udalo mi sie ustawić, nie mam skryptu, debian ma max 4 osie "w swojej" konfiguracji. Nie mam czasu na zastanawianie się i próby. Poza tym klient odbierając maszyne chce wiedzieć od razu jak co ugryść, jakby nie chłopaki to skad byc kamarze czerpał wiedze? z forum? albo od Marka który najpierw wytoczyłby działa na temat teorii elektroniki i potem zdawkowo cos tam przebąknął o linie, znamy go obaj bardzo dobrze hehe
Ostatnio zmieniony 19 lut 2016, 19:44 przez
bartuss1, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign