251mz pisze:Tak sobie śledzę i czytam .
I napominam do należytego zachowania na forum.
Ostrzegam wszystkich poprzedników którzy mają coś za uszami tym postem.
Następnym razem będzie już ostrzeżenie formalne.
Panie Moderatorze ,myślę że wszyscy spróbują się zastosować do tego. Przynajmniej ja ze swojej strony obiecuję. Ale proszę zauważyć że tu prowokator, który lubi sprowadzać grzeczne dyskusje do poziomu niepotrzebnych pyskówek jest w zasadzie tylko jeden. Chyba nie trzeba wskazywać go palcem. Ten jegomość robi to namiętnie i nałogowo, drwiąc i szydząc z tych co mają choć trochę inne zdanie. No bo czemu mają służyć jakieś dziwne aluzje o Polsce Wschodniej, czy używanie takich zwrotów jak ,,Chcesz słuchać debilnych klakierów?" . Jest tego dużo, dużo więcej, w innych tematach też.
Kreuje się on tu na siłę na ponadprzeciętnie inteligentnego , wykształconego bystrzaka, mając innych chyba za idiotów. W sumie jego sprawa, nie mnie to oceniać. Ale po co daje temu wyraz?Po co te ciągłe zgryźliwe docinki i aluzje? To chyba trochę nie mieści się już w ramach tego co można nazwać poczuciem humoru . Często są to prostu mniej, lub bardziej bezpośrednie inwektywy i pewnie dlatego niektóre posty wyglądają tak, a nie inaczej.
Kiedyś już mu sugerowałem żeby zamiast podpisu "Pasjonat" ustawił sobie podpis "Szyderca". Innym razem polecałem kupić mu w aptece szarą maść w nadziei że pomoże. Nie pomogło.