Ceownik z otworami .Bardzo was proszę o pomoc .
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
Szklarzu jaja sobie ze mnie robisz?, o jakiej Ty precyzji piszesz? Specjalnie dziś przyjrzałem się takiemu stojakowi (żadna samoróbka) przyspawany płaskownik ~10mm, otwory chyba na oko wiercone, takie odniosłem wrażenie.
Wiertarka stołowa i nie ma problemu, jak większe ilości możesz zlecić na w-jeta lub plazmę.

Wiertarka stołowa i nie ma problemu, jak większe ilości możesz zlecić na w-jeta lub plazmę.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 17
Pewnie ze za darmo taki wolontariat .Stojaków juz zrobiliśmy wiele ,teraz robimy z sztycami ,a ponieważ chcemy to zrobić estetycznie szukamy prefabrykatu .InzSpawalnik pisze:"chcemy robic wiecej dla naszych kolegow z branzy" - wspanialomyslnie czy za oplata ?
Jak nie wiesz jak wykonac otwor w profile to nie wiem czy powinienes sie brac za wytwarzanie w metalu - moze lepiej zostan przy szkle....
Powiedz mi mistrzu ciętej riposty jakim to wiertłem chce zrobić otwór perforowany 19/10mm.
Pokaż że masz cohones i wskaż mi gdzie kupię element który szukam .Chyba że potrakowałeś ten wątek w stylu jak podbudować swoje wysokie ego .
-
- Posty w temacie: 2
Re: Ceownik z otworami .Bardzo was proszę o pomoc .
I koniecznie musi być to otwór prostokątny/kwadratowy, nie może być to otwór okrągły, zwłaszcza przy tych ilościach ?Szklarz. pisze:
Potrzebuję zastosować to do stojaka na szkło , aby zapierała się sztyca.
Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2015, 22:29 przez trzasu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 17
Tak kluczowe jest to aby otwór był podłużny aby sztyca nie miała możliwości obrócenia się .trzasu pisze:I koniecznie musi być to otwór prostokątny/kwadratowy, nie może być to otwór okrągły, zwłaszcza przy tych ilościach.Szklarz. pisze:
Bardzo proszę o pomoc.
-
Wrzuć zdjęcie tej sztycy, zabrać możliwość obrotu też się da.Szklarz. pisze:Tak kluczowe jest to aby otwór był podłużny aby sztyca nie miała możliwości obrócenia się .trzasu pisze:I koniecznie musi być to otwór prostokątny/kwadratowy, nie może być to otwór okrągły, zwłaszcza przy tych ilościach.Szklarz. pisze:
Bardzo proszę o pomoc.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Jestem na finiszu uruchamiania plotera plazmowego.
Jutro i w piątek - wątpliwe, ale w przyszłym tygodniu moglibyśmy popróbować różne wariacje na temat tych otworów.
Jak coś potrzeba na już, to do weekendu można to przefrezować.
Zapraszam na Leona Heyki 1. Zainteresowany? Proszę o kontakt na PW/email/telefon.
Jutro i w piątek - wątpliwe, ale w przyszłym tygodniu moglibyśmy popróbować różne wariacje na temat tych otworów.
Jak coś potrzeba na już, to do weekendu można to przefrezować.
Zapraszam na Leona Heyki 1. Zainteresowany? Proszę o kontakt na PW/email/telefon.