Agemowe 5 axis 5 x 3.5 x 1.5
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 32
- Kontakt:
baty jak baty, ale cos mi sie wydaje ze bede widzial te maszynkę agemową z bliska,
przypomniał mi sie pewien dowcip odnosnie oprogramowania autorskigo kimli, a mianowicie chcesz stopien wiecej dokup moduł hehe.
porównanie mamy takie np z machem - w machu mamy wszystko od razu za te kilkaset zł i od razu na 6 osi
a jesli u kimli masz tylko 2,5 d, to chcąc robić płaskorzeźbę w 3 osiach musisz dokupić moduł ... wycfanił sie, a tak kiedys na mnie najezdzal na tę obrobkę indeksowaną, co nie znaczy ze w multiaxis nie pojdzie - bo poszlo z postprockiem fanuca beż żadnych kombinacji.
przypomniał mi sie pewien dowcip odnosnie oprogramowania autorskigo kimli, a mianowicie chcesz stopien wiecej dokup moduł hehe.
porównanie mamy takie np z machem - w machu mamy wszystko od razu za te kilkaset zł i od razu na 6 osi
a jesli u kimli masz tylko 2,5 d, to chcąc robić płaskorzeźbę w 3 osiach musisz dokupić moduł ... wycfanił sie, a tak kiedys na mnie najezdzal na tę obrobkę indeksowaną, co nie znaczy ze w multiaxis nie pojdzie - bo poszlo z postprockiem fanuca beż żadnych kombinacji.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 6
Nie chodziło mi tylko o możliwe czysto techniczne wykonania takiej maszyny. Przede wszystkim miałem na myśli danie na nią rzetelnej gwarancji tj. padnie Ci w niej płyta w 3 dni załatwiasz nową klientowi , a nie przez kilka tygodni czekasz na rozpatrzenie reklamacji itd. Firmę musi być stać na wymianę części w tempie ekspresowym , na dojazd serwisu w tempie ekspresowym bo wszyscy Ci którzy maja duże maszyny mają również ekspresowe tempo w końcu po to kupuje się CNC