musi działać a jak nie to pokaz po kolei na zdjęciach co robisz coś zaradzimyyago44 napisał
jeśli program jest zablokowany to w pierwszym wierszu po prawej stronie jest literka P.aby odblokować:
edycja programu
wybierasz program który chcesz odblokować
MOD
strzałką do góry
wpisujesz kod 86357
ENT
i usuwasz
frezarka bridgeport
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 7
Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 10
No nareszcie dzisiaj pokapowałem o co chodzi i udało się usuwać.yago44 pisze:jeśli program jest zablokowany to w pierwszym wierszu po prawej stronie jest literka P.aby odblokować:
edycja programu
wybierasz program który chcesz odblokować
MOD
strzałką do góry
wpisujesz kod 86357
ENT
i usuwasz
Nie mogłem zrozumieć jak wybrać program.
Wchodziłem w edycję i naciskałem CL PGM i wybierałem program i tu był błąd.
Trzeba wejść w edycję nacisnąć PGM NR i wybrać program i wtedy program się otwiera i naciskamy MOD strzałką do góry wpisujemy kod 86357 ENT i program jest odblokowany następnie naciskamy CL PGM wybieramy ten program i usuwamy ENT i programu nie ma.
Gdzie wciska się pomógł???
Jeszcze mam takie pytanie:
Czy można skopiować program?
Jeśli tak to jak to zrobić?
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 10
Chodzi mi o to że mam już napisany program na frezarce i żeby nie pisać wszystkiego od nowa bo będzie taki sam program tylko z innymi parametrami czy jest możliwość skopiowania tego programu nie chodzi mi tu o kopiowanie np.na komputer zewnętrzny i ponowne wgranie tylko kopiowanie na frezarce?Łuki31 pisze:TNCRemo i można kopiować i wgrywać
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1