Brak przycisku "Odpowiedz"
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
Brak przycisku "Odpowiedz"
Bry.
Od kilku dni w przeglądarce firefox nie ma przycisku "Odpowiedz" tak samo w skrzynce wiadomości prywatnych. Nie pomaga czyszczenie ciasteczek. Ma ktoś pomysł o co kaman?
Bądźcie pozdrowieni
Od kilku dni w przeglądarce firefox nie ma przycisku "Odpowiedz" tak samo w skrzynce wiadomości prywatnych. Nie pomaga czyszczenie ciasteczek. Ma ktoś pomysł o co kaman?
Bądźcie pozdrowieni
czilałt...
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Brak przycisku "Odpowiedz"
Też w którymś miejscu szukałem...ale nie zniknęło.
Cytuj jest po prawej o góry, a odpowiedz jest po lewej na dole w tym miejscu:
CNC FORUM - cnc.info.pl Strona Główna » POZOSTAŁE » www.cnc.info.pl » Brak przycisku "Odpowiedz"

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Cytuj jest po prawej o góry, a odpowiedz jest po lewej na dole w tym miejscu:
CNC FORUM - cnc.info.pl Strona Główna » POZOSTAŁE » www.cnc.info.pl » Brak przycisku "Odpowiedz"

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
Ja wiem w którym miejscu powinno być ale nie ma.
Problemu nie ma w Operze czy IE -jest tam gdzie zawsze był ale na Firefox-ie nie. No i tylko na jednym komputerze więc ewidentnie problem sztuki ale o co kaman to nie wiem.
W przypadku tematów na forum nie ma dużego problemu bo jest "Szybka odpowiedź" ale w wiadomościach prywatnych nie ma. Pozostaje "cytuj".
Problemu nie ma w Operze czy IE -jest tam gdzie zawsze był ale na Firefox-ie nie. No i tylko na jednym komputerze więc ewidentnie problem sztuki ale o co kaman to nie wiem.
W przypadku tematów na forum nie ma dużego problemu bo jest "Szybka odpowiedź" ale w wiadomościach prywatnych nie ma. Pozostaje "cytuj".
czilałt...