Druga maszynka - ploter z ruchomą bramą
-
Dudi1203
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 104
jak mam byc szczery - nie wiem jakie płytki. Były na głowicy te co sa i tyle
WIem tyle ze maja duzy promien naroża (rzedu R2-R3) i ze są średnio ostre już
Tak na oko płytka ma z 14-16mm wysokości i jakies 8 szerokości, wiec moze akurat te co mowisz.
Stali nie ruszałem, nie mam takich robot na stal zeby miec potrzebe jechać głowicą. Praktycznie wszystko w alu jade, stal sporadyczne male roboty typu wywierc pare otworów
Tak na oko płytka ma z 14-16mm wysokości i jakies 8 szerokości, wiec moze akurat te co mowisz.
Stali nie ruszałem, nie mam takich robot na stal zeby miec potrzebe jechać głowicą. Praktycznie wszystko w alu jade, stal sporadyczne male roboty typu wywierc pare otworów
-
Dudi1203
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 104
Taką "małą" rozrywkę zapewnił dziś forumowy kolega MZtkowicz. Trzebabyło zdjąc osłony, a wykorzystane zostalo niemal całe pole robocze.

W międzyczasie powoli powstaje wymarzony od dawna panel sterowania z zabudowanym monitorem. Szafa sterownicza też już zespawana, za jakiś czas będzie zrobione profi sterowanie.

W międzyczasie powoli powstaje wymarzony od dawna panel sterowania z zabudowanym monitorem. Szafa sterownicza też już zespawana, za jakiś czas będzie zrobione profi sterowanie.